M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 özür .. üçüncü satır yazı geç gelmiş görememişim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Nedemek efendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Dizelde Start-Stop olup olmadığı yönünde bir resmi açıklama çıktı mı ? Sitede bir değişiklik göremedim henüz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Benim Henüz bilgim yok...Haftaya bi görüşme yaparız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Benim Henüz bilgim yok...Haftaya bi görüşme yaparız Konuyla ilgili olarak sen zaten 2 gün sonra kesin bilgi veririm demiştin geçen gün...Sonradan deneme sürüşü yapan arkadaş dizelde start-stop vardı diyince olduğu ortaya çıkmıştı ama resmi açıklama yok henüz,konuyla ilgili bir bilgiye ulaşırda teyid edersen sevinirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Evet öyle ama ist'dan ayrıldım..Yüz yüze görüşmek her zman daha iyi oluyor O yüzden biraz bekleyelim Ama bence dizelde de olacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Evet öyle ama ist'dan ayrıldım..Yüz yüze görüşmek her zman daha iyi oluyor O yüzden biraz bekleyelim Ama bence dizelde de olacak.. Hadi bakalım,hazır güzel bir tatil yapıyosun,arkasından şööle güzelde bir haber verirsen keyiflndirirsen bizi senin kadar mutlu edersin...Fazla yemeği kaçırma ama,kiloyla ilgili dediklerimi de unutma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 gel ecoboost alalım.. ... start stobu düşünme dizelde varmıydı yokmuydu diye... ecoboostta kesin var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Kilo yeterince var zaten Tolga abi'yle de kuzu yemeğe gideriz belki foCuS clUb AdıNa Bol Bol Bence gelecek dizele start-stop onu düşünmeyelim evet gelir gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 gel ecoboost alalım.. ... start stobu düşünme dizelde varmıydı yokmuydu diye... ecoboostta kesin var.. Yok dostum,ben dizelciyim,traktör tadında Focus sürecğim,ısrarlıyım...Dizelde start-stop olsada oluuur olmasada...Seninn ecoboostta mecbur olması lazım,o kadar benzin yakmaya azıcıkta olsa tasarruf tedbiri lazım tabii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Yok dostum,ben dizelciyim,traktör tadında Focus sürecğim,ısrarlıyım...Dizelde start-stop olsada oluuur olmasada...Seninn ecoboostta mecbur olması lazım,o kadar benzin yakmaya azıcıkta olsa tasarruf tedbiri lazım tabii... Yabancı arkadaşlardan aldığım bilgi doğrultusunda araç şehir içinde 7.5 yakıyormuş sakin kullanımda,performanslıda 9 yaksın yani ne olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 bugünkü fiyatlarla 9 litre olsa 40 kuruş yakar maksimum.. benim spark bile 33 kuruş ... dizel de 26-27 kuruş yakar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 bugünkü fiyatlarla 9 litre olsa 40 kuruş yakar maksimum.. benim spark bile 33 kuruş ... dizel de 26-27 kuruş yakar.. Spark'ın ön yolcu koltuklarının arka kısımları silinebilir birşey mi ? yoksa kumaşmıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2011 kumaş...ama kolay temizlenebilir bir kumaş... yalnız 2006 model benimki.. önceki kasa otomatik.. inanılmaz kullanışlı şehiçi.. fare gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap