Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 <br /><br /><br /> opsiyondan öte olmuş esp yani ulaşılmaz değil.. start stop zaten turbo motolarda var demiştik aynen aktif ön ızgara da ki zaten o araca gerek kalmamış...gayet iyi değerlere mevcut araç Evet en azından şu anki gibi ESP için ayrı bi paket alınmıyor, tek pakette var ilk 2 donanımda tit.lerde ise standart. Start stop dizeldede olacak diye biliyordum ben. aktif ön ızgara ise hepsinde olacak sanıyordum öyle anlamışım İyi değerlere mevcut derken hangi motoru kastediyorsun, ecobostumu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Turbo motorlarda var dedim dizel de turbo motor :)Donanım listesine bakmadım ama öyle olacağını sanmıyorum.İyi değer dedğim normak benzinli motora sahip olan araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Belirtilen donanım listesine göre sadece ecobostlarda görünüyor bi yanlışlık yoksa eğer. Normal benzinlin değerleri iyi olduğuna göre bu fiyat aralığında en iyi seçenek o gibi gözüküyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 kör nokta, şerit takip, uzun far assist, 180 powershift, touch ,,, şuan olmayanlar bunlar sanırım.... bunlar da yıl sonuna doğru mu gelecek şimdi..yoksa bunlarda mı kademeli gelir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 kör nokta, şerit takip, uzun far assist, 180 powershift, touch ,,, şuan olmayanlar bunlar sanırım.... bunlar da yıl sonuna doğru mu gelecek şimdi..yoksa bunlarda mı kademeli gelir.. touch ve powershift harici diğerleri kısa bir aradan sonra gelecek deniyordu.. yani 2012 modellerde bu özellikler olabilir.. onları da driver assist diye bir pakette toplarlar ve ayrı bir fiyatı olur.. ben arabayı %90 istanbul şehiriçi kullanacağım için çok da gerekli değil bu özellikler bana göre.. daha çok uzun yol yapanlar için iyi diye düşünüyorum.. yani ben bunlar şuanda olsa da almam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 arkadaşlar bir de donanım özelliklerinde ayarlanabilir hız sınırlandırıcı var.. bu acaba öndeki aracın hızına göre hızı arttırıp azaltan sistem mi yani adaptive cruise control denen yoksa bildiğimiz diğer arabalarda da olan cruise control mu?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 arkadaşlar bir de donanım özelliklerinde ayarlanabilir hız sınırlandırıcı var.. bu acaba öndeki aracın hızına göre hızı arttırıp azaltan sistem mi yani adaptive cruise control denen yoksa bildiğimiz diğer arabalarda da olan cruise control mu?? ilk dediğiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 arkadaşlar bu video da bizde ki trend ve style donanımın içinin nasıl olacağını görebilirsiniz..araç ayrıca beyaz renk..Ve cantlarda bizdeki tr ye gelen araçların aynısı.. 16'' Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diagnotics Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 ayrıca arkadaşlar dikkat ettiyseniz göstergelerin arasındaki lcd ekran küçük ve çok kaliteli değil.. eğer ford.uk den incelerseniz bu ekran titanium donanımda daha büyük ve daha gösterişli.. eğer titanium da bile bu videodaki ekran gibi ekranla gelirse arabalar isyan çıkaracağım..aşağıdaki linkte dediğim ekranı görebilirsiniz.. http://www.ford.co.uk/Cars/Focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 bizde de bu fark olacak arkadaşım sakin ol rahat olunuz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 İnşallah ford bizi başka markalara sevketmez. C4 fena değil dediğimde corsası olan bir arkadaş deli misin forddan inip citroene mi binilir diyince kafam dank etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Ford bayisinde çalışan arkadaşımdan aldım. inaşllah yararlı olur ben donanım seviyelerini hiç beğenmedim. sony cd çalar da yok galiba... http://hotfile.com/dl/114178425/5ff4079/focus.rar.html Bu dosyanın pdf içerikli bölümünde ses sistemi olarak sony markasından bahsediliyor sürekli ? Ayrıca yine pdf formatlı bölümde aşağıdaki listede belirtilen özelliklerden de daha fazla özellikten bahsediliyor.Demekki avrupada satılan tüm özllikler peyderpey(zamana yayılı olarak) Türkiyeye gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2011 Videodaki beyaz renk çok hoşuma gitti. Beyaz sedan forever hem boya farkida yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Evet Donanımlar biraz garip olmuş.. Syle+Plus paketde Otomatik park olucak ama Klima manuel olucak Normal Teyp ile Sony nin Kalite farkı olduğunu düşünmüyorum,Bayide Yeni Cmaxin teybini test etmiştim gayet iyiydi,F2 dende Sony teybi biliyorum bi fark göremedim.. Hatta Yusuf Abinin dediği gibi Sonyden daha kullanışlı gibi. Şuan kullandığım araç 2010 Focus Trend,Bunun bile Standart 6 hoperlorlü teybi gayet tatmin edici. Şu Donanımlarda,şu fiyatla mantıklı olan Syle + Plus Paketli 1.6 Ti-Vct 125 Ps + LPG dir 43-44 Bin Tl ye Sınıfında birçok donanımla öncü olan,İyi sayılabilicek bi performans sunan güzel bir aracınız olucaktır. Ekleme; Beyaz olmalı !!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2011 Evet Donanımlar biraz garip olmuş.. Syle+Plus paketde Otomatik park olucak ama Klima manuel olucak Normal Teyp ile Sony nin Kalite farkı olduğunu düşünmüyorum,Bayide Yeni Cmaxin teybini test etmiştim gayet iyiydi,F2 dende Sony teybi biliyorum bi fark göremedim.. Hatta Yusuf Abinin dediği gibi Sonyden daha kullanışlı gibi. Şuan kullandığım araç 2010 Focus Trend,Bunun bile Standart 6 hoperlorlü teybi gayet tatmin edici. Şu Donanımlarda,şu fiyatla mantıklı olan Syle + Plus Paketli 1.6 Ti-Vct 125 Ps + LPG dir 43-44 Bin Tl ye Sınıfında birçok donanımla öncü olan,İyi sayılabilicek bi performans sunan güzel bir aracınız olucaktır. Ekleme; Beyaz olmalı !!! 1.6 Ti-Vct 125 Ps stil plus ile titanyum arasında 1700 tl fark var. stil plus : + otomatik park sistemi ve katlanır yan aynalar. titanyumda yok - otomatik klima, anahtarsız çalışma , yokuş kalkıs desteği, led aydınlatma titanyumda var plus pakette park sistemi yerine otamatik klima olsa süper olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap