Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Ben gezdim bugün..Araç çok güzel gayet kaliteli..resimleri gece ekleyeceğim.. Sevgiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Ben gezdim bugün..Araç çok güzel gayet kaliteli..resimleri gece ekleyeceğim.. Sevgiler sabırsızlıkla bekliyorum.. yorumları da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Ben gezdim bugün..Araç çok güzel gayet kaliteli..resimleri gece ekleyeceğim.. Sevgiler Tüh ya mesaj atmışsın yine görmedim. Gerçi, gelemezdim ama neyse, Cepten bakılmıyomu messenger diye bişey var ordamı mesajlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Serdar abi bugünki araç Sedandı.. Seninle HB gezmeye hazırım bugün S40 aldık bitane..onu zeibart'a felan götürecem yarın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Şahsuvaroğlunda varmış gidelim mi yarın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Abi yarın s40'ı nerede zeibart'a götüreceğim belli olsun ona göre plan yapıp gidelim.. (ya avrupa ya anadolu olacak çünki) ama bana maltepe de ki şah. yok dedi :S Bana cebini p.m. atarmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Ford direkt hattını bende aradım.Herbişeyi söyledim.Yalnız adamların dünyadan haberi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Doktorum zamanına yazık etti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blade20 Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 ben de dün internetten meesaj gönderdim. beni bugün aradılar ama dediğiniz gibi hiçbirşey bilmiyoruz diyorlar. sanki çok gizli bişey satacaklar. altı üstü bir araba. bu kadar niye abartıyorlar anlamıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Bende güzel bir mail döşemişim otosana.Bugün aradılar...Daha araçlar 29 unda showroomda olacak,fiyatlarıda 29 unda belli olacak,siparişlerde 29 unda alınacak diyorlar.Ben arabaya bindim mıncıkladım her yerini,fiyatta aldım diyorum,Müşteri temsilcisi biz bilmiyoruz diyor.Üç maymunu mu oynuyorlar bana mı öyle geliyor? Yalnız arkadaşlar Focus 3 te bazı şeylere bakmayı unutmuşum,bagaj aydınlatması,usb girişinin yeri,bagajın nasıl açıldığı konusunda bilgisi olan var mı yahu?Bilen varsa söylesin yoksa kafama takar giderim hemen tur otoya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Konu actım . Sanırım başka başlıklara bakmıyorsunuz. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2011 Konu actım . Sanırım başka başlıklara bakmıyorsunuz. Saygılar Bakıyorumda işyerinde bazen takılıyor internet bu sayfayı açabildim :)bakarım oraya şimdi,teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blade20 Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Ellerine sağlık. bu donanım tablosunu bayiden mi aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Ellerine sağlık. bu donanım tablosunu bayiden mi aldınız? evet ankara tur oto dan almıltım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap