M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Şuan bu kadar... Focus için. patron focus için bu kadar.. başka modeller için var mı yeni bilgi.. mesela mondeo.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 patron focus için bu kadar.. başka modeller için var mı yeni bilgi.. mesela mondeo.. Yeni icerik kısmından okumadığınız başlıklara bakabilirseniz sevinirim. Diğer modelleri kendi başlıklarında paylaştım. Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 patron ecoboost a powershift yakında demiştin.. ne kadar yakın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Ben tarih veremiyor Avrupa'da çıkmasını takip edecez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Daktırım Bret Pitim,sen paralanıncya kadar daha ne arabalar çıkar,focus 3 eskir o zamana ) Men Ford istirem ama.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anakha Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 yaklaşık iki ay kadar önce 4 k ecoboost bir focus aldım. çok memnunum. benim bayiden aldığım bilgi ecoboost motorun otomatik vitesinin 2-3 seneden önce çıkamayacağıydı. bu değiştiyse bilemiyorum ancak düz viteste 180 beygirlik bir araç kullanmak inanılmaz keyifli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Aracın resimlerini, Benim Arabam kısmında Sizi ise tanışma kısmında tanımak istiyoruz Detaylı anlatımları aracınızın başlığında veya burada okumak bize keyif verecektir. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 yaklaşık iki ay kadar önce 4 k ecoboost bir focus aldım. çok memnunum. benim bayiden aldığım bilgi ecoboost motorun otomatik vitesinin 2-3 seneden önce çıkamayacağıydı. bu değiştiyse bilemiyorum ancak düz viteste 180 beygirlik bir araç kullanmak inanılmaz keyifli. hayırlı uğurlu olsun.. biraz anlatın o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 slm arkadaşlar focus 1.6 tdci style plus araba aldım start stop özelliğinin olup olmadığını bilmiyorum bayiden yok dediler ama 2 tane daha araba var farklı renklerde eğer onlarda varsa onlardan birini alacağım olup olmadığını nasıl anlarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 slm arkadaşlar focus 1.6 tdci style plus araba aldım start stop özelliğinin olup olmadığını bilmiyorum bayiden yok dediler ama 2 tane daha araba var farklı renklerde eğer onlarda varsa onlardan birini alacağım olup olmadığını nasıl anlarız Dün diğer başlıkta sorunuza cevap almıştınız..sanıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 slm arkadaşlar aracı teslim alalı 4 gün oldu gayet memnunun araçta start stop özelliği var buna çok sevindim öceden bende focus 1 vardı ona göre çok atik yalnız bir yerden falan ses geliyor servisteki arkadaş daha çok tecrübeli değiliz sonra bakalım dedi hayırlısı artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Hadi Hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 slm arkadaşlar aracı teslim alalı 4 gün oldu gayet memnunun araçta start stop özelliği var buna çok sevindim öceden bende focus 1 vardı ona göre çok atik yalnız bir yerden falan ses geliyor servisteki arkadaş daha çok tecrübeli değiliz sonra bakalım dedi hayırlısı artık Hayırlı olsun umarım çözüm bulunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 büyük bir sıkıntı değil sanırım sensörleri kapatan kapaktan geliyor sonra değiştirelim biraz tecrübe kazanalımda dediler. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
master28 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 slm arkadaşlar focus 1.6 tdci style plus araba aldım start stop özelliğinin olup olmadığını bilmiyorum bayiden yok dediler ama 2 tane daha araba var farklı renklerde eğer onlarda varsa onlardan birini alacağım olup olmadığını nasıl anlarız plus paketli style alırsanız var start stop. belli bir süre gidip ışıklara gelince araba stop edince anlarsınız. hayırlı uğurlu olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap