Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 8 saat önce, Mehmet Demir said: arızayı tespit ederler amma doğru amma yanlış, orada yaptırmadan giderseniz teşhis yanlış bile olsa isterler.. bazı servisler ise istemez.. önceki tüm bakımlarınızı yaptırdıysanız yetkili serviste, indirim yaparlar zaten.. veya ön görüşme yapın en doğrusu teşekkür ederim ilgi ve alakanız için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Aracımı Ford başer servisine götürdüm 2 gün yattı kesin bir arıza bulamadılar. tüm tesisatı kontrol edildi. sadece abs sisteminden şüphelendiklerini söylediler ama o da %100 değil. abs modülü değişimi de 5000 tl civarında parça fiyatı çıkar dediler. bende hatanın immobilizer hatası servis gerekli şekliinde olduğunu abs ile nasıl alakası olabilir diye sordum, servis cevabı herhangi bir modül arızalı olursa araç çalışmaz siz immobilizer hatası servis gerekli uyarsını ciddiye almayın şeklinde oldu. çözüm için ne yapabilirim ne önerebilirsiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 kimsenin önerisi yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Anahtarı sildirip tekrar Yücel anahtar da kodlattım. Çok ilgilendi Allah razı olsun. hemen bir ustayı aradı böyle bir arızayla karşılaşıp karşılaşmadığını sordu. şimdi tekrar takipteyim umarım bir daha bu hatayı almam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim. Siz enjektör temizliğinidemi burda yaptırdınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 4 dakika önce, Yasin Taşcı said: Siz enjektör temizliğinidemi burda yaptırdınız? enjektör temizliği yaptırmadım ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 enjektör temizliği yaptırmadım ki Servet beye sormuştum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2016 3 dakika önce, Yasin Taşcı said: Servet beye sormuştum:) çok pardon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 10 saat önce, Yasin Taşcı said: Siz enjektör temizliğinidemi burda yaptırdınız? Hayir baska biryerde yaptirdim. FordClinic daha cok elektrik ve bagli islerde iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 12 saat önce, Servet Özkan said: Hayir baska biryerde yaptirdim. FordClinic daha cok elektrik ve bagli islerde iyi. o yer nere sır değilse:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 On 21.02.2016 at 19:56, Mustafa Karaca said: Aracımı Ford başer servisine götürdüm 2 gün yattı kesin bir arıza bulamadılar. tüm tesisatı kontrol edildi. sadece abs sisteminden şüphelendiklerini söylediler ama o da %100 değil. abs modülü değişimi de 5000 tl civarında parça fiyatı çıkar dediler. bende hatanın immobilizer hatası servis gerekli şekliinde olduğunu abs ile nasıl alakası olabilir diye sordum, servis cevabı herhangi bir modül arızalı olursa araç çalışmaz siz immobilizer hatası servis gerekli uyarsını ciddiye almayın şeklinde oldu. çözüm için ne yapabilirim ne önerebilirsiniz? Mustafa Bey yaklaşık 2-3 ay kadar önce benim aracımda immobilizer arızası diye bi uyarı verdi , araç çalışmadı daha sonra kontağı 3-4 defa kapatıp açtım yine aynı uyarı 1-2dk sonra kontağı açıp kapattım araç normale döndü çalıştı bugüne kadar sadece bir defa yaptı siz sorunu çözebildiniz mi aceba neden böyle oluyormuş ,aynı sorun yine oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 19 dakika önce, çağlar çetinkaya said: Mustafa Bey yaklaşık 2-3 ay kadar önce benim aracımda immobilizer arızası diye bi uyarı verdi , araç çalışmadı daha sonra kontağı 3-4 defa kapatıp açtım yine aynı uyarı 1-2dk sonra kontağı açıp kapattım araç normale döndü çalıştı bugüne kadar sadece bir defa yaptı siz sorunu çözebildiniz mi aceba neden böyle oluyormuş ,aynı sorun yine oldu mu? Galiba Türkiye de bu sorunu benden sonra yaşayan ilk kişisiniz Serviste net bir çözüm bulamadılar , bende bu hafta sonu anahtarları tekrar kodlattım. bundan sonra aynı hatayı alırsam artık başka çözüm yolları arayacağım. siz sadece bir defa mı aldınız bu arızayı? ben bir ara çok sık almaya başlamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 36 dakika önce, Mustafa Karaca said: Galiba Türkiye de bu sorunu benden sonra yaşayan ilk kişisiniz Serviste net bir çözüm bulamadılar , bende bu hafta sonu anahtarları tekrar kodlattım. bundan sonra aynı hatayı alırsam artık başka çözüm yolları arayacağım. siz sadece bir defa mı aldınız bu arızayı? ben bir ara çok sık almaya başlamıştım. Evet ben sadece bir kere aldım ,birkaç defa kontağı açıp kapattım herhangi bir değişiklik olmadı daha sonra 1-2 dk bekleyip tekrar kontağı açtığımda herşey normale döndü başka da hiç yaşamadım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 o yer nere sır değilse:) Değil tabiki. http://www.ankaraenjektortemizligi.com/iletisim/ Sadece benzinli enjektör lerin temizliğini yapıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 19 saat önce, çağlar çetinkaya said: Evet ben sadece bir kere aldım ,birkaç defa kontağı açıp kapattım herhangi bir değişiklik olmadı daha sonra 1-2 dk bekleyip tekrar kontağı açtığımda herşey normale döndü başka da hiç yaşamadım . ben kontağı aç kapa yaptığımda hiç düzelme olmadı, aküyü söküp takıyordum bu yüzden. servise götürdüğünüzde bilgisayara bağladıklarında arıza kaydı bıraktığını görüyorlar, siz hiç bilgisayara bağlayıp kontrol ettirdiniz mi? ben ilk eylül ayında yaşadım sonra 1 ay kadar aynı sorun başıma gelmedi ama ocak ayında sürekli aynı sorunu yaşamaya başladım. umarım sizde de öyle olmaz 1 defayla kurtarırsınız. başınıza gelirse siz de aküyü söküp takıp anlık olarak bu dertten kurtulabilirsiniz. eğer servise yolunuz düşerse bir sorun, belki ordaki ustalar çözüm bulurlar ankara da ki servis de net bir çözüm bulamadılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Karaca
Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
4
3
3
Popular Days
May 23
6
May 22
5
Ock 31
5
Ock 30
3
Top Posters For This Question
Mustafa Karaca 18 posts
Servet Ö. 4 posts
Mehmet Demir 3 posts
Yasin Taşcı 3 posts
Popular Days
May 23 2016
6 posts
May 22 2016
5 posts
Ock 31 2016
5 posts
Ock 30 2016
3 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim.
Servet Ö.
Bazen özel servisler yanlış müdehale yaparak daha fazla para harcamanıza sebep olabilir, bunuda unutmamak gerekir.
Mehmet Demir
anahtar yuvasındaki pimlerin temassızlığı antenin yolladığı sinyali etkiliyor.. bu çözüm olmazsa sıkıntı anten oluyor.. dediğim gibi benim yuvayı yağladılar, 2-3 ay idare etti sonrar tekrarladı..
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap