Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Çok şükür sorunum çözüldü bu sorunla birlikte global kilitlenme sorunu kumanda pili değiştirin uyarısı bu sorunlarda çözülmüş oldu. olay nasıl çözüldüğüne gelirsek, aracı aldığımda elimde tek kontak vardı. hem babam hemde ben kullandığımız için 2. anahtarı da kumandalı yaptıralım dedik ve gittik kumandalı anahtar yaptırdık. bu anahtar orjinal ve focus anahtarı değilmiş bu yüzden sürekli aracın beynine yanlış sinyal göndermiş bundan dolayı aracın kafası karışmış birde o anahtar çamaşır makinasında yıkanmıştı belki onunda etkisi olabilir araç yeniden programlandı orjinal olmayan anahtarı kırdık attık orjinal anahtar yaptırdık ve yaklaşık 3 haftadır bu hataların hiç birini almıyorum. ama yeni bir sorunumuz var onu da yeni bir başlıkta anlatacağım ve yardımlarınızı bekleyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Araç elektroniği ile alakalı sistem arızası gibi gözüküyor. 444 36 73'ü arayarak (Ford Direk) yol yardımı talep edebilirsiniz. Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Araç elektroniği ile alakalı sistem arızası gibi gözüküyor. 444 36 73'ü arayarak (Ford Direk) yol yardımı talep edebilirsiniz. Geçmiş olsun teşekkür ederim cevabınız için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 bu arızayı sık sık alır oldum, ilk arıza olduğunda akü kutup başını söktüm taktım düzelmişti. sonrasında ustaya götürdüm bilgisayara bağladılar herhangi bir arza kodu yok dedi. aynı şekilde arabada herhangi bir arıza ışığı yanmıyordu. ama bu hatayı yine yaptı. akü kutup başı sök tak düzeldi. bu sorun neden oluyor acaba, başına gelen oldu mu hiç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir anahtarınız araç tarafından taninamadigi için araç kilitlenmiş. Yedek anahtar ile denemek gerekli muhtemelen düzelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 yedek anahtarla da denediğimizde aynı hatayı verdi. anahtarınız araç tarafından taninamadigi için araç kilitlenmiş. Yedek anahtar ile denemek gerekli muhtemelen düzelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Sorunu ilk defa eylül zamanında yaşamıştım, biraz maddi durum birazda aküyü sök tak düzeldiği için öteledim ama artık 2-3 günde bir yapmaya başladı. Daha fazla geç olmadan yaptırayım dedim. Ankara da bu arızayı yapabilecek bir tanıdık usta var mıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Sorunu ilk defa eylül zamanında yaşamıştım, biraz maddi durum birazda aküyü sök tak düzeldiği için öteledim ama artık 2-3 günde bir yapmaya başladı. Daha fazla geç olmadan yaptırayım dedim. Ankara da bu arızayı yapabilecek bir tanıdık usta var mıdır [emoji20] Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2016 5 dakika önce, Servet Özkan said: Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim. gönlüm servis ama para konusunda pahalı olacak ondan dolayı yanaşamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 gönlüm servis ama para konusunda pahalı olacak ondan dolayı yanaşamıyorum [emoji20] Bazen özel servisler yanlış müdehale yaparak daha fazla para harcamanıza sebep olabilir, bunuda unutmamak gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 (düzenlendi) immobilizer anteni değişir muhtemelen.. hyundai era ların 2007-2008 lerinde kronikti.. kontak yuvasına wd40 sıkın.. hyundai de bu işlemi 2 kere yaptılar yine tekrar edince anten değişti, düzelmişti.. Ocak 31, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Bir saat önce, Servet Özkan said: Bazen özel servisler yanlış müdehale yaparak daha fazla para harcamanıza sebep olabilir, bunuda unutmamak gerekir. haklısınız, bu da ihtimal dahilinde. focus 3lerde bu durumu yaşayan pek yok bir kaç yere sordum ilk defa böyle bir arıza gördük focus3de dediler. bu da kafamı karıştıran diğer durum Bir saat önce, Mehmet Demir said: immobilizer anteni değişir muhtemelen.. hyundai era ların 2007-2008 lerinde kronikti.. kontak yuvasına wd40 sıkın.. hyundai de bu işlemi 2 kere yaptılar yine tekrar edince anten değişti, düzelmişti.. arızası beyinden kaynaklanmasında dediğinz gibi anten kaynaklı olsun ama wd40 sıkmak ne gibi bir çözüm getirecek onu anlamadım video yükledim ama telefonla çekerken ters çekmişim IMG_1993.MOV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 anahtar yuvasındaki pimlerin temassızlığı antenin yolladığı sinyali etkiliyor.. bu çözüm olmazsa sıkıntı anten oluyor.. dediğim gibi benim yuvayı yağladılar, 2-3 ay idare etti sonrar tekrarladı.. siz öteleyerek garanti dışına çıkarmadınız inşallah aracı.. en başında servise gitmeliydiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2016 8 saat önce, Mehmet Demir said: anahtar yuvasındaki pimlerin temassızlığı antenin yolladığı sinyali etkiliyor.. bu çözüm olmazsa sıkıntı anten oluyor.. dediğim gibi benim yuvayı yağladılar, 2-3 ay idare etti sonrar tekrarladı.. siz öteleyerek garanti dışına çıkarmadınız inşallah aracı.. en başında servise gitmeliydiniz hmm anladım, garantisi bitti hocam aracın ondan dolayı dışardan usta tavsiyeniz var mı diye sordum. servis arıza tespiti yaptığında ücret alır değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 arızayı tespit ederler amma doğru amma yanlış, orada yaptırmadan giderseniz teşhis yanlış bile olsa isterler.. bazı servisler ise istemez.. önceki tüm bakımlarınızı yaptırdıysanız yetkili serviste, indirim yaparlar zaten.. veya ön görüşme yapın en doğrusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Karaca
Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
4
3
3
Popular Days
May 23
6
May 22
5
Ock 31
5
Ock 30
3
Top Posters For This Question
Mustafa Karaca 18 posts
Servet Ö. 4 posts
Mehmet Demir 3 posts
Yasin Taşcı 3 posts
Popular Days
May 23 2016
6 posts
May 22 2016
5 posts
Ock 31 2016
5 posts
Ock 30 2016
3 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim.
Servet Ö.
Bazen özel servisler yanlış müdehale yaparak daha fazla para harcamanıza sebep olabilir, bunuda unutmamak gerekir.
Mehmet Demir
anahtar yuvasındaki pimlerin temassızlığı antenin yolladığı sinyali etkiliyor.. bu çözüm olmazsa sıkıntı anten oluyor.. dediğim gibi benim yuvayı yağladılar, 2-3 ay idare etti sonrar tekrarladı..
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap