Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2015 Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2016 3 saat önce, Mustafa Karaca said: ben kontağı aç kapa yaptığımda hiç düzelme olmadı, aküyü söküp takıyordum bu yüzden. servise götürdüğünüzde bilgisayara bağladıklarında arıza kaydı bıraktığını görüyorlar, siz hiç bilgisayara bağlayıp kontrol ettirdiniz mi? ben ilk eylül ayında yaşadım sonra 1 ay kadar aynı sorun başıma gelmedi ama ocak ayında sürekli aynı sorunu yaşamaya başladım. umarım sizde de öyle olmaz 1 defayla kurtarırsınız. başınıza gelirse siz de aküyü söküp takıp anlık olarak bu dertten kurtulabilirsiniz. eğer servise yolunuz düşerse bir sorun, belki ordaki ustalar çözüm bulurlar ankara da ki servis de net bir çözüm bulamadılar. Servise hiç sormadım ,bir kere başıma geldiği için pek önemsemedim,araç herhalde anahtarı falan algılamadı veya anahtarda bir sorun var,basit birşeydir diye düşündüm.Sizin paylaşımlarınızı forumda okumuş olsaydım kesinlikle servise gittiğimde sorardım. Servise yolum düşerse eğer kesinlikle sorarım burdan da size yazarım.İnşallah ikimizde birdaha bu sorunla karşılaşmayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 19 saat önce, çağlar çetinkaya said: Servise hiç sormadım ,bir kere başıma geldiği için pek önemsemedim,araç herhalde anahtarı falan algılamadı veya anahtarda bir sorun var,basit birşeydir diye düşündüm.Sizin paylaşımlarınızı forumda okumuş olsaydım kesinlikle servise gittiğimde sorardım. Servise yolum düşerse eğer kesinlikle sorarım burdan da size yazarım.İnşallah ikimizde birdaha bu sorunla karşılaşmayız. inşallah yaşamayız tekrardan. sizde sorarsanız servise memnun olurum eğer bende başıma tekrar bu olay gelirse ve çözüm bulursam burdan bilgilendiririm sizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Karaca
Yolda kaldım arabada İmmobilizer arızalı servis gerekli uyarısı var araba çalışmıyor arıza ne olabilir
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
4
3
3
Popular Days
May 23
6
May 22
5
Ock 31
5
Ock 30
3
Top Posters For This Question
Mustafa Karaca 18 posts
Servet Ö. 4 posts
Mehmet Demir 3 posts
Yasin Taşcı 3 posts
Popular Days
May 23 2016
6 posts
May 22 2016
5 posts
Ock 31 2016
5 posts
Ock 30 2016
3 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Ford Clinic şaşmaz. Ama ben olsam yetkili servise giderdim.
Servet Ö.
Bazen özel servisler yanlış müdehale yaparak daha fazla para harcamanıza sebep olabilir, bunuda unutmamak gerekir.
Mehmet Demir
anahtar yuvasındaki pimlerin temassızlığı antenin yolladığı sinyali etkiliyor.. bu çözüm olmazsa sıkıntı anten oluyor.. dediğim gibi benim yuvayı yağladılar, 2-3 ay idare etti sonrar tekrarladı..
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap