Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2011 Hergün bir kaç adet paylaşmaya çalışacağım bulunduğum süre zarfında Böyle düşünecek insan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 (düzenlendi) MÜKEMMEL BİR FİKİR:R2-D2 PROJEKTÖR VE WEBCAM Akıllı insanın hali bir başka oluyor. Adamlar neyin satacağını çok iyi biliyorlar. Alınacaklar listesine eklediğim bu şahane fikrin babası Nikko Home Electronics isimli bir firma. Daha Önce de R2-D2 gÖrÜnÜmÜnde tasarlanmış çeşitli aksesuarlar gÖrmÜştÜm (çÖp kutusu, Usb port, speaker v. ama bu beni gerçekten derinden vurdu. Star Wars serisinin en şahane karakterlerinden biri olan duygusal ve akıllı robot R2-D2 ( Artuu-diituu ) filmin bir sahnesinde ileteceği bir hologram mesajı kafasında bulunan tek objektiften yansıtıyordu. Sanırım bunu esas alan Nikko firması, R2-D2'yu duvara ve tavana yansıtabilen bir projeksiyon cihazı haline getirmiş. ÖnÜnde bulunan ve orijinal tasarımda da aynı işlevi gÖren DVD haznesinin yanı sıra cihaza İpod'da bağlayabiliyorsunuz. İstediğiniz yÖne hareket ettirebileceğiniz bir kumandası da var hatta bu kumanda, filmin gÜzide araçlarından olan bÜyÜk uzay gemisi Millenium Falcon şeklinde. Robotun arkasında yine evinizdeki ses sistemine,bilgisayarınıza, televizyonunuza bağlayabilmeniz için gerekli çıkışlar mevcut. Fakat durun daha bitmedi Aynı firma durmamış bir de wireless webcam de yapmış R2-D2'yu esas alarak. Bu minik sefil yaratık masa ÜstÜndeki bilgisayarınıza wireless olarak bağlanıyor ve yanındaki ufak Light saber replikası sayesinde kumanda edilerek istenilen yÖne hareket ettirilebiliyor. Canınız sıkılınca koyun yere, dolaştırın evi, bilgisayarınızın ekranından seyredin ne var ne yok. Son olarak Lightsaber'ın sadece kumanda olmadğına da değinmek istiyorum. Kendisi aşağıdaki fotoğrafta da gÖrÜldÜğÜ gibi bir telsiz telefon ayrıca. Kasım 23, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Tasarım değil tabi ama hoşuma gitti öyle sayılacak artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 O değil de tavşanla kanguru arasındaki mahluğu tanıyamadım ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2011 Kanguru onlardan hızlı sanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Kanguru tazıdan hızlı mı? Zırva olmuş bu yahu; en sona Useyin Bold'u koymaları lazım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Hayalim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Hayalim Yakışır ama Buket ne der bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yakışır ama Buket ne der bilemiyorum Tek kelime ile cevaplar Yakubum Hayır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 pack mennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Nasıl boşboş baktıysam koca Packman i görmemişim!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 bakmakla görmek arasındaki fark cenap şahabettin ortaokul 2...size okutmadılar sanırım tolga bey.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap