Yahya Akman Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2015 Merhaba arkadaslar. Yeni aldigim aracimin bakimi 6. Ayda ankara ford otosanda yapilmis.(43.000km) suan 48.000km de araç. Kişa hazirlik olarak sadece antifirizinemi baktirsam yoksa genel bir kislik bakima soktursammi? Tecrubelerinize dayanarak bilgi almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 7 dakika önce, Doğan Kurban said: Kaan abiden rica etsek te tüm masrafları biz versek acaba teyp açma tuşuna arabadan fırlatma tuşu ekler mi acaba o zat ı muhtereme. ...uğraşmaya değmez. "toplantı var" diye çağırın, geldiğinde de iyice hırpalayıp dağ başında bir yere atın... (bkn.basit güzeldir) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 14 dakika önce, Yakup Çağatay said: Klima tuşuna basınca tavanın açılması lazımdı, sana öyle mi yapmışlar tavan uçup gitmesin... sonra "Kaan Beeğğğ bana davan lazım davan" diye atarım kendimi kollarına, pardon servise @Kaan Yagizer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Yeni başlık açmak istemedim. Aracımda fabrika çıkışlı antifiriz var turuncu renkte. Üzerine İlave yapmak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Bir ayrım varmıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 (düzenlendi) 27 dakika önce, Mehmet Kalmış said: Bir ayrım varmıdır? Sarı, yeşil, mavi ve kırmızı renklerle belirlenmiş bir ayırım var. Ford için kırmızıyı tercih ediyoruz. Ancak ideali Ford'un WSS-M97B44-D standartını karşılaması. Mesela bu olabilir: Ayrıntı içn: Yanlış antifriz kullanılırsa ne olur? Soğutma sisteminde, özellikle alüminyum ise, korozyon (pas) olasılığı artar. Motodaki conta ve o-ringlerle uyumsuzluk nihayetinde kaçaklara neden olabilir. Devridaim pompası arızalanabilir. İnce su kanalları tıkanabilir. İş silindir duvarında aşınmalar ve motor bloğunda hasara kadar varabilir. Şubat 1, 2016 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Çok teşekkür ederim saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yahya Akman
Merhaba arkadaslar.
Yeni aldigim aracimin bakimi 6. Ayda ankara ford otosanda yapilmis.(43.000km) suan 48.000km de araç.
Kişa hazirlik olarak sadece antifirizinemi baktirsam yoksa genel bir kislik bakima soktursammi?
Tecrubelerinize dayanarak bilgi almak istiyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap