M. Ali BİLGEN Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar bilindiği gibi sigara bağımlığığı toplumumuzdaki en yaygın bağımlılık türüdür. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen mücadele kapsamında, sigara bağımlılığından kurtulmak isteyen vatandaşlar için Sigara Bırakma Poliklinikleri yıllardan beri hizmet vermektedir. Bu polikliniklerde muayene olan ve Doktor tarafından ilaç kullanması uygun görülen kişilerin eskiden ücretle eczaneden temin ettikleri ilaçlar 2015 yılı Mart ayından bu yana İl ve İlçelerdeki Toplum Sağlığı Merkezlerinden ücretsiz olarak temin edilebilmektedir. Sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar ALO 171 Sigara bırakma danışma hattını arayabilir veya ikamet ettiği İl veya İlçedeki Devlet Hastanesine başvurabilir. (Sigara bırakma polikliniğine muayene olmadan ilaç almak mümkün değildir. ) ... Bu kadar duyarlı insanı bir arada bulmuşken paylaşmak istedim. Dumansız bir hayat dileğiyle.... Ekim 2, 2015 M. Ali BİLGEN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 @Doğan Kurban sana diyorlar bak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 @Doğan Kurban sana diyorlar bak... Ana sağlık da veriyormu acaba ilaç. Gidip hemen yazdırıyım. Mert im beni düşünmüş kırar mıyım hiç kardeşimi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Ali BİLGEN Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Ana sağlık da veriyormu acaba ilaç. Gidip hemen yazdırıyım. Mert im beni düşünmüş kırar mıyım hiç kardeşimi? Doğan bey sadece Sigara bırakma polikliniği olan devlet hastanelerinde (bir çoğunda var) muayene olup alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap