Tevfik Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2011 (düzenlendi) Evet...bugün aslında hepimiz birşeyle uğraşıyoruz,kimimiz işyerinde kimimiz okulda kimimiz evde...yolda bir sürü şeyler uğraşıyoruz da...bir an kahvemizi yada çaıymızı yudumlayıp aslında....ben...bugün bunu yaşamak yapmak isterdim dediğimiz bir sürü şey vardır...onu paylaşmak istedim.... Ben bugün tv ye bakarken şu Burcu Esmersoyla güzel bir egepalasta denize nazır yemek yemeği isterdim ya.......... ya siz....aslında bugün ne yapmak isterdiniz.... Kasım 22, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 walking around manhattan with my honey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Okula gitmemek isterdim ve bugün arabayı satabilmek.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Ben arabamla tur atmak istiyorum dedim ve turumu atıp işime geri döndüm. Bir erkek için en güzel şeylerden birini yaşamış oldum daha ne olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 bugün opeli izlerken astra nın mesajı şöyle birşeydi sanırım "evinize uzak yoldan dönmek isteyeceksiniz".....demek ki doğruymuşşş..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Doğrudur, zaten keyifli bir gezi sonrası aracı 1. sınıf bakım ürünleriyle temizleyip parlattım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Bugün, istanbulda boğaz kenarında hafif bir müzik eşliğinde martini yudumlamak isterdim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Bugün, istanbulda boğaz kenarında hafif bir müzik eşliğinde martini yudumlamak isterdim. Canım sende çok şey istiyormuşsun ohoooo Şimdi kalk git İstanbul a püüü uzun iş. Biz bi ara İzmir de toplanalım gene, geçici olarak bununla idare edersin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 ama bu mantık değil tolgacım...zaman mekan hiçbir unsur yok..sadece içimizden geceni...söylemek önemli olan...sen sıyrıl şu akçaydan dükkandan astradan birazda ..onu de bugün aslında ne yapmak isterdin...aydın süper demiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Olmadı bir bardak martini'miz içinde zeytin olan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 sana olsa olsa kanlı mary olur..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Olmadı bir bardak martini'miz içinde zeytin olan Gel güzelim, ister rosso istersen bianco içeriz birlikte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Şunun gibi kalıyorum içki konularında (plaka pleasee) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Şöyle forumca buluşup sizlerle dolu dolu 1 gün geçirmek isterdim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Bugün tropikal bir adada deniz kenarında hamakta yatıp kitabımı okurken malibu içmek isterdim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap