Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 dişim ağırmasa iyi olurdu akşam bir yirmilk rakı gitti diş agrısını alacak diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 dişim ağırmasa iyi olurdu akşam bir yirmilk rakı gitti diş agrısını alacak diye ohhhhhhh yarasın...ya...diş ağrısı kötüdür...sensonydine ile fırcala agzını yıkama...hatmi çiceği kaynat sogusun bolbol gargara yap gecirir...bu sıcaklarda içilmez rakı falan ya.. götürür adamı...en iyisi churcill içmek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 ohhhhhhh yarasın...ya...diş ağrısı kötüdür...sensonydine ile fırcala agzını yıkama...hatmi çiceği kaynat sogusun bolbol gargara yap gecirir...bu sıcaklarda içilmez rakı falan ya.. götürür adamı...en iyisi churcill içmek... sensonydine ile hergün normelde fırçalıyorum zaten bu 20 lik dişmiş abi sıkıntı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 zor bir durum ya...göze kulaga vurucak adamın hayatını zindan ediyor...geçmiş olsun kardeşim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 zor bir durum ya...göze kulaga vurucak adamın hayatını zindan ediyor...geçmiş olsun kardeşim... teşekkür ederim abicim bu sıcakta hiç çekilecek ağrı değil ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 dişim ağırmasa iyi olurdu akşam bir yirmilk rakı gitti diş agrısını alacak diye Serdarım geçmiş olsun...Aslında neresi ağrıyorsa insanın canı ordadır... .Eee şimdi anlamadım buzlu olması lazım o da dişi daha çok ağrıtır....Yoksa yoksa bu bir bahane miii?? :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Serdarım geçmiş olsun...Aslında neresi ağrıyorsa insanın canı ordadır... .Eee şimdi anlamadım buzlu olması lazım o da dişi daha çok ağrıtır....Yoksa yoksa bu bir bahane miii?? :P Sek içeceksin ki iyi gelsin ağrıya sızıya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Sek içeceksin ki iyi gelsin ağrıya sızıya Eeee o da sıcak sıcak içilir mi yaw....tabii ben bilmem ama :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Abe trakyamı ora ? Ortalık nasıl yanıyor aberin varmı senin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Epteen aykırı gidersiniz beya. Bisicik olmaz bi duble'den :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Epteen aykırı gidersiniz beya. Bisicik olmaz bi duble'den :D Tamam be ya...koy..koy. .. :) Benim en iyi dosttum içkim ve sıgaram olmasa param onlarda terkederdi beni.......peeeeeeee :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Epteen aykırı gidersiniz beya. Bisicik olmaz bi duble'den :D Olmaz olurmu beya kalp var damar var kolestrol var şugar var. ayykırı maykırı epten zıkkımın bokunu çıkardınız beya. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Olmaz olurmu beya kalp var damar var kolestrol var şugar var. ayykırı maykırı epten zıkkımın bokunu çıkardınız beya. :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Tamam be ya...koy..koy. .. :) Benim en iyi dosttum içkim ve sıgaram olmasa param onlarda terkederdi beni.......peeeeeeee :P Abi dur daha erken 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Olmaz olurmu beya kalp var damar var kolestrol var şugar var. ayykırı maykırı epten zıkkımın bokunu çıkardınız beya. Kıskanma kop gel :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap