Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Bugün aslında,,,,,,,,tahtadan yapılmış bir kırevinin içinde oturup eski taş plakları dinleyip,,,,iyi bir roman okumayı isterdim....hafifte yağmur olsa...keşke...iyide bir rom...bir iki bardak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Bugün öğlen ameliyathaneden çıkınca biraz hava alma ihtiyacı ile Tünektepe'ye çıktım. 6.5 km'lik güzel bir tırmanma etabı sonrasında nefis bir Antalya manzarası (çektiğim foto aşağıda) Akşama da kısmetse ve de erken çıkabilirsem Burdur - Isparta üzerinden eve gideceğim, yolu yaklaşık 220 km uzatmış olacağım ama değer... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 çok güzelmiş...doktorum...nasıl keyifle nefes alınıp seyredilmiştir o manzara..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Sadece biraz uyumak ve dinlenmek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Akşama da kısmetse ve de erken çıkabilirsem Burdur - Isparta üzerinden eve gideceğim, yolu yaklaşık 220 km uzatmış olacağım ama değer... Okuyanlar şurayı farketti değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 elbette....ama adamda ecobosst var nolucakki keyfinden durulmaz ki..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 nsan uzun yolda araba kullanırken yavaş yavaş çok tehlikeli bir büyünün etkisine kapılıyor. Ne o? Bir tür özgürlük yanılsaması mı? Bu sorunun en haşin ve derin cevabını J. G. Ballard'da buldum. Şöyle diyor yazar: "Saatler boyu parmak uçlarında kendi ölümünü tutuyor olmanın gizli büyüsü..." http://www.youtube.com/watch?v=shElKdy_znQ&feature=player_embedded 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Abicim benim meg3e güzel bir cd 'in varmı. Karışığından Ziplenmiş olarak mail at varsa eğer sana zahmet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 tmm canım link hazırlayıp pm atarım....ok...değikik değikik hazırladığım cdlerden yaparız...hemen başlayım bitane... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 tmm canım link hazırlayıp pm atarım....ok...değikik değikik hazırladığım cdlerden yaparız...hemen başlayım bitane... Çok sağol abicim teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 tmm canım link hazırlayıp pm atarım....ok...değikik değikik hazırladığım cdlerden yaparız...hemen başlayım bitane... pm'mi ? sipeysel for madmaks'a gelsinde diğerleri de indirsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 ok dir...multi pass... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bugün bana ve oglumla hertürlü sert ve disiplinsiz davranışlarımıza ragmen...hiçbir zaman bizi yolda bırakmayan...hertürlü zorlugu aşan...tüm keyifli ortamını bize sunan yol 2 yıllık yol arkadaşımdan ayrılmak üzereyim...kendisine çok saygı duyuyorum...ilk defa bir arabadan bu kadar ayrılmak zor geliyor artık eve girmeden önce otoparkta onun sevimli poposunu görüp içeri girmenin hazzını yaşayamamak üzüyor beni...saygı duyuyorum sana Focus....sanki evden bir bireyin ayrılması gibi geliyor...üzücü...ama yeni yol ayrımları yeni düşüncelerin olması...yeni yaşam ümidinin oluşmasını sağlıyor insanda...doktorumunda iletisinde oldugu gibi yeni bir oyuncakla oynamanın çekiciliği zannedersem....neyse içimi döktüm sadece...gerğde kalansa...Boranın anahtarlıgı onu hatırlatan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 juke mu geliyor yoksa abi? bu arada konuya ilişkin yazacak olursam : bugün aslında tatil olsun isterdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap