Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Abi ne zaman sattın kaça sattın nerde sattın? Konu nerde ben göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Hadi hayırlısı Tevfik abi. inşallah aramazsın focusu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 1 cm fark ile darlık sıfatı alınıyorsa, evet dardır Ferah'lık ayrı tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 sanırım aydın....ve yusufta aynı düşüncede yako...focus dar bizemi geliyor bizmi girince daralıyoruz anlamadım.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Ölçülere baktınız mı ? Ferahlık ayrı, sığma alanın ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Focus dar abi kesinlikle dar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Focus 2 de dar o zaman ? Ölçü farkı 1 cm bile yok bazı yerlerde arka baş mesafe 2 cm kısa başka fark yok Diğerleri duygusal bir his Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 mondeolar işte öle aydıncım trendlere 58800 koymuşlar..fiyat falan...cmax cok güzel geliyor ama oglana karavan gibi gözüktügünden pis herifi mutlu edemiyoz...keşke ikna olsa suan en alısanı araç o cünkü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Focus 2 de dar o zaman ? Ölçü farkı 1 cm bile yok bazı yerlerde arka baş mesafe 2 cm kısa başka fark yok Diğerleri duygusal bir his santimlere falan bakma; içine oturunca ne hissediyorsun ona bak. F II daha ferah F III ten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Dediğim gibi ben ufak olduğunu düşünsem söylerim...Arka baş mesafesi hariç bir fark yok..Aynı Bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Napsın senin oğlan kocaaaaa mondeoyu yahu....Genç o,focus 3 şeker yakışır ona...Gel vazgeç inadından da alalım sanada bir şeker kırmızı hb,izmire gelince peşpeşe takılırız alsancakta ....eheheheüeee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 bugün duruyordu şeker hb...istemiyor pis herifki...istese aldırtır bana....ama hiç sevmedi yeni focusu...bakalım nolucak kafamı dinleyeyim biraz...yolsonuda gecsin artık...seneye birşeyler bakarız ya....yoruldum ev mi arabamı hiçbişi düşünmeden gecirmek istiyom yılsonu iznimi...sadece... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Satma dedik ama dinletemedik ..................................... Çoook beklersiniz Çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 sus len....merve noldu...haahahaha...bende senin moralini bozayım biraz..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap