Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 kötülüğümü düşünmek he Merve Candır daha unutmadık üzülmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bir doz yeter bence http://www.youtube.com/watch?v=g967KwkjqeU 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 top secret...sabah söyledim gitti...üzüldüm ya...evin bireyi gibi olmuştu ne bçim şey hanım bile aglamaklı sanki evden biri gitmiş gibi sinir oldum..hanım istemişti onu cok...ev alıcam yada cok donanımlı bişi...bugün mondeolar doluydu aydın ya...beyazda cok gitmiş trendlere..ama içine koymuşlar normal cd teyp...cmax verelimdeyip durdular focus dar alma rahat edemezsinn diye...59000 dediler beyaz tit zpaket cam tavnlı...bilmiyom...aydın bekleyeyim diyorum ev işini halledemezsem...arabaya dönerim konu bu... Hayırlısı olsun abicim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Evet abicim hayırlısı olsun. Daha iyilerini nasip etsin rabbim inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 inşallah arkadaşlar hepinize teşekkürler iyi dilekleriniz için.....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...yusufum gibi gönlümüze göre versin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Bugün ögleden sonra içim sıkıldı anılardan....şöyle bir kordona çıktım...dolaştım insanlar bankta sevişen çiftler...okuldan kacan bir grub ögrenci...emekli olmuş balık tutarak gününü gecirenler...bir grup fransız turist...martılar....gemiler...yine şükrettim Allaha...verdikleri için...yürüdüm güzelcene...Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu...yako aradı..2000 km olmuş..eskişehirden istanbula yola cıkıyor biriki dost sohbeti ve geriye döndüm...sıkıntımı attım biraz...oh iyi geldi...izmire bahar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Cem Bey dedim olsaydı güzel bir bira yada kahve içseydik biraz hayata dair konuşsaydık ne iyi olurdu... çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Sonu denize çıkan virajlı, ormanlık bir yolda focus'umla seyahat etmek isterdim. Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! olur senimi kırcaz direkt aksiyona girerdik..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2012 çok iyi olurdu, ancak konuş konuş nereye varacağız, bence hayatı konuşarak tüketeceğimize yaşayarak tüketelim. Zaten düşün taşın geldiğin nokta gene başladığın nokta oluyor, yani hayat dediğin koca bir soru işareti... Rafet yanlış yerdesin, yazdığını yapmam için 10-15 dakikaya ihtiyacım var, gel seni de alalım buralara! Biz yanlış yerde doğmuşuz abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bugün Ankara'da yağmur yağdıkça Schumacher'in yağmur performansları aklıma geldi, onları canlı izlemek isterdim.. Ahhh ahh, nerde o schumi'li, hakinen'li, yıllar.. 97-98-99-2000-2001 f1 yarışları... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... Aynısından alayım lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Şimdi deniz kenarında ağaç altında hamakta uyumak isterdim buzgibi bir meyve kokteyli elimde diğer elimde kitabı okurken uykuya dalmak... Yatarken kokteyl içmek..Hmm.Boğulmak felan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2012 yok ya...bogulmayız kaztüyü yastık birde...starbuckslarda varya frapitotto motto bişiler...oglan gidip konuşuyor birsürü anlamadığım terim kendimi recep sanıyom..wendy trendy bilmemne verişte soguk bişi içelim... enson biryerde oglan gene güldü bana...dedimki dur ölçelim..garson geldi..dedimki bu tırıvırı terimleri hiç doğru söyleyen oldumu... evet beyfendi dedi biraz önce bir bey telaffuz hatası yapmadan söyledi...eee bravo dedim... yanlız dedi yabancıydı kendisi turist yani... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap