Berkay Elmali Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 Merhaba 2015 focus titanium aracımın yol bilgisayarı lastik basınç seviyenizi kontrol edin diye uyarı veriyor aracımın lastik ebadı 205/55/16.Lastiğin ideal basıncı kaç olmalı?iyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Şöför kapı direğinde yazıyor oradan bakabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berkay Elmali Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Teşekkürler Doğan Bey bakacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Yazıcı Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2015 4 lastiğe 31 hava vurdum.. kapı direğinde yazılana göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 bende de aynı uyarı vardı forda gittim bir cihazla basınç sensörlerini kontrol ediyorlar sol arka tekerde sıkıntı tespit ettiler lastiği sökeceğiz eğer kırılmışsa ücretli yapılır dediler 120 tl +kdv diye bir fiyat söylediler şimdilik idare ediyorum.Müsait anımda götürüp baktıracağım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 bende de aynı uyarı vardı forda gittim bir cihazla basınç sensörlerini kontrol ediyorlar sol arka tekerde sıkıntı tespit ettiler lastiği sökeceğiz eğer kırılmışsa ücretli yapılır dediler 120 tl +kdv diye bir fiyat söylediler şimdilik idare ediyorum.Müsait anımda götürüp baktıracağım... Lastik değişikliği yaptırırken de dikkatli olunuz. Kimi lastikçiler, orada sensör olduğunu bilmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Sarı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 zaten değişimden sonra oldu.Fiş fatura almadığım için değişim yaptırdığım lastikçi de de bir hak iddia edemiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Benim de sağ arka lastiğin en etli yerine bir vida girmiş. Araba şu an düşük lastik basınç uyarısı vermiyor. İçeri kadar uzanamamıştır en etli yer dedim. Azıcık kıpırdatayım dedim tabanında köpürme başladı. Hemen gerisin geri yerine ittim, tornavida ile sağlamladım Şimdi hava kaçırmıyor. Araba uyarı da vermiyor. Bir lastikçide söktürüp baksam mı, böyle idare edip kışlığa geçerken mi baktırsam karar veremedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Benim de sağ arka lastiğin en etli yerine bir vida girmiş. Araba şu an düşük lastik basınç uyarısı vermiyor. İçeri kadar uzanamamıştır en etli yer dedim. Azıcık kıpırdatayım dedim tabanında köpürme başladı. Hemen gerisin geri yerine ittim, tornavida ile sağlamladım Şimdi hava kaçırmıyor. Araba uyarı da vermiyor. Bir lastikçide söktürüp baksam mı, böyle idare edip kışlığa geçerken mi baktırsam karar veremedim. haha, dübel de takıverseydin abi, resmen montaj yapmışsın tekere bence bir lastikçiye görün, bir fitil vs. ile tamir edilir... lastik havası inceden kaçıyordur. Sensörün geniş bir güven aralığı var, epey düşmedikten sonra uyarı vermiyor kolay kolay... bende 32 hava basıyorum 25-26 ya düşünse ses veriyor... (sol arka tekerimde bir patlak var ama lastikçide bulamadı, şimdilik böyle gidiyoruz havasını tamamlaya tamamlaya) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 haha, dübel de takıverseydin abi, resmen montaj yapmışsın tekere bence bir lastikçiye görün, bir fitil vs. ile tamir edilir... lastik havası inceden kaçıyordur. Sensörün geniş bir güven aralığı var, epey düşmedikten sonra uyarı vermiyor kolay kolay... bende 32 hava basıyorum 25-26 ya düşünse ses veriyor... (sol arka tekerimde bir patlak var ama lastikçide bulamadı, şimdilik böyle gidiyoruz havasını tamamlaya tamamlaya) Bence biri senin siboba taş felan sıkıştırıyor.Bence sibop kapağı içine bak bi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Bence biri senin siboba taş felan sıkıştırıyor.Bence sibop kapağı içine bak bi. tavsiyene kurban doğan kurban 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 tavsiyene kurban doğan kurban Koçum benim.Hadi karnımızı doyuralım.Aha öğlen olmuşya la Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Sahsuvaroglunun eski yerinin karşısındaki lastikciye gittim. Sensorden haberdardir diye. Gerçekten biliyor sensore dokunmadan çıkardı lastiği yaptı verdi. Yalnız davlumbazdaki şu nedir beyler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Sarkmaması için tutamaç sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Sarkmaması için tutamaç sanırım. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Hepsinde var, tutması için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Berkay Elmali
Merhaba 2015 focus titanium aracımın yol bilgisayarı lastik basınç seviyenizi kontrol edin diye uyarı veriyor aracımın lastik ebadı 205/55/16.Lastiğin ideal basıncı kaç olmalı?iyi günler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap