Berkay Elmali Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2015 Merhaba 2015 focus titanium aracımın yol bilgisayarı lastik basınç seviyenizi kontrol edin diye uyarı veriyor aracımın lastik ebadı 205/55/16.Lastiğin ideal basıncı kaç olmalı?iyi günler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Hepsinde var, tutması için Neyi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Neyi? Eskiler davlumbaz deriz ( tabii yazılışı böyle olmayabilir) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Tüm lastiklere 32 hava basıyorum. Bu arada benim arabada sensör jantlarda değil. Bilgisayar jantın dönüşünü hesaplıyor. (Elm ile ben aktif ettim lastik basınç sensörünü) Geçen kış kar lastikleri için F3 jantları aldığımda birindeki yamukluk uyarı veriyordu. Jant düzeldikten sonra uyarı kesildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Berkay Elmali
Merhaba 2015 focus titanium aracımın yol bilgisayarı lastik basınç seviyenizi kontrol edin diye uyarı veriyor aracımın lastik ebadı 205/55/16.Lastiğin ideal basıncı kaç olmalı?iyi günler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap