Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 tamamdır kusura kalma biraz pahalı derken? işbire gidip tüm yataklarını soracağım bu gidişle Mustafa bey, benim kusura bakacak bir durumum yok Sitenin teknik yetkilisi olarak bilgi verdim o kadar. İster uyun ister uymayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 tamamdır kusura kalma biraz pahalı derken? işbire gidip tüm yataklarını soracağım bu gidişle Siz işbir e gidip yatakların hepsi hakkında fikir alın en sağlıklısı bu oluyor, işbir in fiyatları yüksek tek kişilik visco yataklara şimdi baktım 1500 civarından başlıyor 3500 e kadar gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Siz işbir e gidip yatakların hepsi hakkında fikir alın en sağlıklısı bu oluyor, işbir in fiyatları yüksek tek kişilik visco yataklara şimdi baktım 1500 civarından başlıyor 3500 e kadar gidiyor. teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 bu arada yatakla ilgili önerin varsa abi senden de tavsiye alayım mümkünse horizontal olsun (bkn.vertical yatak'ta uyumanın zorlukları) yeter. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap