Osman Türkol Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2015 Arkadaşlar,sizlere fikir olması açısından aracıma geri görüş kamerası ve 5" ayna monitör alıp uyguladım.Umarım faydalı olur.Detay isteyenlere fotolu da vermeye çalışırım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Eline sağlık abi görüntü netse gayet başarılı bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Doğanım gündüz arkadan yansıma yaparsa biraz bozuk oluyor fakat gece felan çok güzel oluyor bir rahatlıkmış.Senin bağaj kapağındakinden kamera gece çekimi de koyarım net anlaşılır o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Doğanım gündüz arkadan yansıma yaparsa biraz bozuk oluyor fakat gece felan çok güzel oluyor bir rahatlıkmış.Senin bağaj kapağındakinden kamera gece çekimi de koyarım net anlaşılır o zaman Kamerayı direk farkettim abi.Güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Ayna değişiyor mu ? nasıl oluyor bu iş, mesela kendinden kararan ayna var diyelim, bu özellik bozuluyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 (düzenlendi) Ayna değişiyor mu ? nasıl oluyor bu iş, mesela kendinden kararan ayna var diyelim, bu özellik bozuluyor mu ? Almış olduğunuz Monitör aynayı mevcut aynanın üzerine klipsleri ile takıyorsunuz.Bu ayna da biraz karanlık arkadan gelen ışıklar fazla rahatsız etmiyor Ekim 6, 2015 Osman Türkol tarafından düzenlendi eksik cümle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim de buna çok ihtiyacım var. Malum araç büyük. Ford'da orijinal olarak yapmadıklarını söylediler. Yani kamerayı takıyorlar ama görüntüyü aracın kendi 8" Sync2 Ekranına vermiyorlar, aynaya veriyorlar. Bu şekilde (sensörler, kamera, aynaya monitör) 550 tl fiyat verdiler. Kaliteli bir ürünü, uygun bir fiyata nerede nasıl yaptırabilirim, yardımlarınızı rica edebilir miyim? Uygulamayı kendiniz mi yaptınız Osman Bey? Teşekkür ederim. Ekim 6, 2015 Volkan G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Hayırlı olsun güzel uygulama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Hayırlı olsun güzel uygulama Teşekkürler Serdar kendi çapımız da yapıyoruz işte Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim de buna çok ihtiyacım var. Malum araç büyük. Ford'da orijinal olarak yapmadıklarını söylediler. Yani kamerayı takıyorlar ama görüntüyü aracın kendi 8" Sync2 Ekranına vermiyorlar, aynaya veriyorlar. Bu şekilde (sensörler, kamera, aynaya monitör) 550 tl fiyat verdiler. Kaliteli bir ürünü, uygun bir fiyata nerede nasıl yaptırabilirim, yardımlarınızı rica edebilir miyim? Uygulamayı kendiniz mi yaptınız Osman Bey? Teşekkür ederim. Aynayı ve kamerayı aliexpresten aldım 30 gün gibi geldi daha sonra sanayide işçiliğine güvendiğim bir elektrikçi arkadaşa montaj yaptırdım O kadar hiç de zor değil ayna 20 dolar ,camera 520 tvl 26 dolar arka kapağa özel olduğundan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Ayna'dan kastettiğiniz, aynanın üstündeki parça olsa gerek değil mi? Cehaletime verin, aracın aynası değişmiyor, yukarıdan bir parça ile aracın kendi aynasına görüntü yansıtılıyor gibi anladım ben görüntülerden. Ayna komple değişmiyor yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Almış olduğunuz Monitör aynayı mevcut aynanın üzerine klipsleri ile takıyorsunuz.Bu ayna da biraz karanlık arkadan gelen ışıklar fazla rahatsız etmiyor Ayna'dan kastettiğiniz, aynanın üstündeki parça olsa gerek değil mi? Cehaletime verin, aracın aynası değişmiyor, yukarıdan bir parça ile aracın kendi aynasına görüntü yansıtılıyor gibi anladım ben görüntülerden. Ayna komple değişmiyor yani. siz aracınıza uygun kamerayı ve aynayı getirin elektrikçi size bağlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Örnek olarak, ayna buna benzer bir şekilde geliyor. Navigasyonlusu, bluetoothlusu bile var. Kararan ayna iptal oluyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2015 çok güzel olmuş, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Örnek olarak, ayna buna benzer bir şekilde geliyor. Navigasyonlusu, bluetoothlusu bile var. Kararan ayna iptal oluyor. yok Ozan benimki sade bu kadar teferruat yok.sadece ayna ve monitör görevi var o nedenle 20 dolar ucuz olanı 5" lik http://www.aliexpress.com/item/480-x-272-5-Inch-Color-TFT-LCD-Screen-Wide-View-Angle-Car-Rear-View-Mirror/2051467791.html benim getirdiğim ayna linki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 @Osman Türkol abi güzel günlerde kullan. başarılı bir çalışma olmuş. fakat dikiz aynasına tırnaklarla tutturuyoruz anladığım kadarıyla ve bundan dolayı ilerleyen süreçlerde ses yapma durumu olabilir diye düşünüyorum. umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsın. tekrar güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap