Erman Uca Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 geçmiş olsun bunada şükür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 geçmiş olsun.. o plastik parçalar bile az para değildir diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Gecmis olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Gecmis olsun.. Aynisini ben de yasadim. Gercekten kotu bir duygu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Köpeğe çarpmış ve pert olmuş araçlar gördüm, ucuz anlatmışsınız geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş Olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Öncelikle geçmiş olsun. Kazadaki köpekle ilgili detay olmadığına göre öldü herhalde. Hayvanlara yapılan trafik kazalarında veteriner masraflarının trafik sigorta kapsamında olduğunu tekrar hatırlatırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş olsun, benim en korktuğum kaza şeklidir. Özellikle gece yolculuklarında köpek çıkarsa diye daha tedirgin olurum. Masrafınız az olması, size bir şey olmaması sevindirici, köpeğin durumu ise üzücü malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız. Arkadaşım yazın Honda Civic '15 aracıyla köpeğe çarptı, sadece sis lamba çerçevesinde hasar vardı ve airbag ışığı yandı. Serviste masraf 3500 TL tuttu. Airbag açılmamasına rağmen beyin merkezi tetiklemiş. Servis açıklaması Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız.Arkadaşım yazın Honda Civic '15 aracıyla köpeğe çarptı, sadece sis lamba çerçevesinde hasar vardı ve airbag ışığı yandı. Serviste masraf 3500 TL tuttu. Airbag açılmamasına rağmen beyin merkezi tetiklemiş. Servis açıklaması [emoji4] Ee neden açılmamış airbag. Bunda bir sorun var gibi. Allah korusun kaza olsaydı belkide açılmayacaktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 (düzenlendi) Ee neden açılmamış airbag. Bunda bir sorun var gibi. Allah korusun kaza olsaydı belkide açılmayacaktı Arabada nerdeyse hiç hasar yoktu Doğan. Airbag açacak şiddet yokmuş ama beyin açmış kendini. Hondalar böyleymiş. Ekim 12, 2015 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Arabada nerdeyse hiç hasar yoktu Doğan. Hondalar böyleymiş. O zaman çarpma şiddetine göre airbag açıyor anlıyorum ben. Daha önce vukuatları olduğu için şüpheyle bakıyorum açıkçası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Büyük geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum gerçekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap