Fuat Önal Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Benim kocaoğlan 90 bini gördü. 16 ayda 30 bin yapmışım küçük bir ohaa dedim kendime.Son 10 yıllık ortalamam yılda 13 bin kmydi. Gelelim servis bilmecesine. 90 bin bakımı listesi: Filtrelerin tümü Yağ Devir daim 4 balata Triger kayışı V kayışı Ford Yetkili servis fiyatı %15 indirimli müşteri fiyatı: 1100 tl Özel Servis fiyatı : 600 tl(ikisinde de ford orijinal parçalar kullanılacak) Ne var bu kadar fiyat farkı olacak.Müşteri kabul deki o kızıl saçlı melekten başka anlamadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Benim kocaoğlan 90 bini gördü. 16 ayda 30 bin yapmışım küçük bir ohaa dedim kendime.Son 10 yıllık ortalamam yılda 13 bin kmydi. Gelelim servis bilmecesine. 90 bin bakımı listesi: Filtrelerin tümü Yağ Devir daim 4 balata Triger kayışı V kayışı Ford Yetkili servis fiyatı %15 indirimli müşteri fiyatı: 1100 tl Özel Servis fiyatı : 600 tl(ikisinde de ford orijinal parçalar kullanılacak) Ne var bu kadar fiyat farkı olacak.Müşteri kabul deki o kızıl saçlı melekten başka anlamadım.. Bana söylenen şu. Otosan bu yedek parçaları servislere yüksek ücretten temin ediyor.Yani bir balata takımı dışarıda 100 iken serviste 200 olabiliyor.Ama servisler de o balatayı 150 den üstte bir fiyata alıyorlar.Benim f3 ümde ön 2 disk ve 4 teker balatasına 1200 küsür fiyat çıkarttı servis.Dışarıda özel serviste yaptırdım 550 tl civarıydı işçilik dahil.Garanti varsa sarf malzemeler kesinlikle dışarıda yapılmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Triger gibi önemli bir elemanın değişimine ben dışarda yaptırmaya güvenemediğim için serviste yaptırmış ve saydığınız bakımın aynısına 1.480 TL. gibi fiyat ödemiştim 2014 Haziran'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Triger gibi önemli bir elemanın değişimine ben dışarda yaptırmaya güvenemediğim için serviste yaptırmış ve saydığınız bakımın aynısına 1.480 TL. gibi fiyat ödemiştim 2014 Haziran'da. uff hiç kusura bakmasın otosan, 6 yaşında arabamın bakımına fazladan 500 verecek kadar mazoşist olmadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap