Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Bu oyuncak fotolarını koyanların ya erkek çocukları küçüktür ya da yoktur eminim ha. Yoksa 2 güne çöpte olmalıydı Oyuncak laf mı, yakında baba olarak bende çöp olacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Hee gönderimde sen 2 gün evde birşeyler sakla. Bakalım aynı gün bulup çıkarıyormu bana haber edersin. O aynı gün bulup çıkarır da ben bir daha koyduğum yerde bulabilir miyim bilmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Oyuncak laf mı, yakında baba olarak bende çöp olacağım Bekir abi ? Benim hocamın da Tuna kadar oğlu var üniversitede, tepkileriniz nerdeyse aynı. Nedir yahu bu gençlerin size yaptığı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Bekir abi ? Benim hocamın da Tuna kadar oğlu var üniversitede, tepkileriniz nerdeyse aynı. Nedir yahu bu gençlerin size yaptığı ? Post-Ergenius Depression 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 İşte efsanem hala duruyo ve çalışiyo ne oynardik babam hacdan getirmişti... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Playstation'in atası bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 (düzenlendi) Playstation'in atası bu [emoji4] Bende onun da atasi vardi.. Almanyadan gelmisti.. Tufegi filan harikaydi.. http://www.ebay.com/itm/Radio-Shack-60-3057-Electronic-Full-Color-TV-Scoreboard-Video-Game-System-RARE-/181863521022?hash=item2a57e91afe:g:wYYAAOSwiLdV8GYw Bu ne ola ki derseniz, model aynı olmasa da oyunlar böyleydi: Ekim 19, 2015 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 @Alperen G. Yaşın ortaya çıkacak yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 @Ahmet A. yanda yazıyor yaşım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 (düzenlendi) @Ahmet A. yanda yazıyor yaşım Yanda beyan ettiğinle yaşanmışlık yaşının aynı olmadığına herşeyine bahse girebilirim Yandaki sadece iki rakamdan ibaret sonuç olarak Bu konuya bir resmimi atacam küçüklükten hep unutuyorum. Akşam gidince evdeki bilgisayardan atayım Ekim 19, 2015 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Yanda beyan ettiğinle yaşanmışlık yaşının aynı olmadığına herşeyine bahse girebilirim Yandaki sadece iki rakamdan ibaret sonuç olarak Bu konuya bir resmimi atacam küçüklükten hep unutuyorum. Akşam gidince evdeki bilgisayardan atayım İtiraf ediyorum.. Aslında 1085 doğumluyum.. 1106 yılında ısırılınca vampire dönüştüm.. o zamandan beri böyle işte takılıyoruz.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 (düzenlendi) İtiraf ediyorum.. Aslında 1085 doğumluyum.. 1106 yılında ısırılınca vampire dönüştüm.. o zamandan beri böyle işte takılıyoruz.. hah işte beklediğim itiraf Şair burda yaşım hep 21 demiş Ekim 19, 2015 Ahmet A. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 hah işte beklediğim itiraf Şair burda yaşım hep 21 demiş Sübhanallah kardeş ibretlik tespit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Ne ola ki bunlar benim yaşım tutmuyor ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 İşte efsanem hala duruyo ve çalışiyo ne oynardik babam hacdan getirmişti... Aynısı bende de vardı.. Bi uçak yarışını hatırlıyorum genelde onu oynardık.. O kolu kırınca alttaki kutuda metalleri birbirine değdirerek oynamaya başlamıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap