Emir Aksu Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2015 Aracıma ön cam dahil cam filmi çektirdim,spor yay aldım,17 inç 9 ofset jant aldım ve bunları kapladım,arkalara kamber verdim bunun kitleride satılıyor ancak ben almayı tercih etmedim,30000k mavi zenon sis farı ve normal farlarıma beyaz zenon taktırdım,arkaya çift çıkış egzoz sistemi yaptırdım iki taraftanda duman atıyor aracım,turuncu amerikan park yaptırdım,stoplarıma siyah folyo çektirdim,dikizlerimi jant ile aynı renk kapladım,ön ve arka sis farlarını ayrı düğmeler olarak ayırdım,aracımın içine ekran kısmına büyük dokunmatik ekran aldım içini çok hoş göstermenin yanında çokta kullanışlı oldu,aracın dışında plasti dip chameleon adı verilen kaplama mevcuttur çok özel bir renkttir ve dikkat çekmektedir gelelim motor aksamına aracım 1.6 tdci motordur dizel partikül filtresi iptali,katalizör iptali,pdf iptali yapılmıştır,arıza ışığı yakmasın diye bunların yazılımları yapılmıştır,susturucu iptal edilmiş düz boru çekilmiştir,aracımda stage 2 remaps(Ankara ümit doğan)yazılım vardır aklıma gelen bunlar herkese iyi akşamlar diliyorum VID-20150613-WA00071.mp4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Önce eleştirelim Xenonlar ve iptaller ile çevreyi kirletmeniz hiç hoş değil çok ayıp ama uyarsak da nafile... 'plasti dip chameleon adı verilen kaplama mevcuttur' Bu ürün hakkında daha fazla bilgi alabiliriz, kaç liraya mal oluyor ortalama.Olası ufak kazalarda ne yapıyorlar? gibi gibi sıvı olduğu için eskisi gibi tutuyordur diye umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Aksu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Xenonlar hakkında dediğinize kesinlikle bişey diyemem ancak iptaller arabanın gücünün beni tatmin etmemesiyle alakalı tamamen,bu kaplama plasti dip tir bu renk için önce araba siyah renge kaplanıyor üstüne bu rengi veren pigment atılıyor sadece siyah renge 1.5 2000 lira civarı kaplıyorlar yanlış bilmiyorsam üstüne birde pigment atılınca fiyat artıyor,mazemesi 2000 lira civarı tutar yani kaplamanın işçilik hariç,ufak bir kaza yaptınız diyelim sağ çamurlugu vurdunuz onarıla biliyorsa üstüne kat atılıp onarilir olmuyorsa eğer sağ çamurlukta ki kaplama sokulur orası tekrar kaplanır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Görsel etkinin güzel olduğunu söylemek mümkün, elbette zevk meselesi. Jantları kırmızı daha çok sevdim. Gerisine gelince, sadece gücü yetmedi diye çevreyi ses ve zararlı madde salınımları ile kirleten, farlarınızla karşınzdakini rahatsız eden ve bir ölçüde trafikte tehlike yaratan, egzozdan duman atmayı normal bulan ve haliyle yönetmelikleri falan dikkate almayan birisi olarak başarılarınızın devamını diliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Ben yapılanları okurken şaka sandım. Sonunda tabi ki yaptırmadım falan denecek sandım (ön cam dahil film, çakma xenon, iştahlı iştahlı yazan duman atma ve iptaller) ama ne yazık ki gerçekmiş Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 xenonlar için bişey diyemeyecegim zaten kulaklarınız cinliyordur. atıklarınız için bişey diyemeyecegim. renk farklı olmuş . jant ile beraber , beğendim mi bilmiyorum ama farklı olduğu kesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Yandan olan fotoda aynaların kaplaması dışında gözüme batan bir şey yok. Ama bu tasarımdan bir müddet sonra sıkılacağımı düşünüyorum ben. Sahibi olarak siz beğendikten sonra sıkıntı yok. Özellikle xenonlar konusunda çok olumsuz eleştirilerim olabilir. Gücü arttırmanın çevreyi daha fazla kirletmeden bir yöntemi olsaydı keşke. Sağlı sollu iki eksozunuzdan da simsiyah dumanlara atarak gidiyorsanız durum benim için kötü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Ben şahsen beğenmedim bu aracı iptal edilenler ve xonon larda cabası yanınıza şeker kırmızı orjinal bi titanium dursa daha çok dikkat çeker eminim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Gozum yandi... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Erki Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 araç kötü olmuş denmez farklı bir havası var tabii kide ama benim takıldığım nokta egzos çıkışlarını ortadan olsa bir başka güzel olurdu bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Need for speed tadında olmuş. Jantlar bana komik gelse de görsel olarak başarılı.. Çevre konusu önemli, çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmaz isteriz. Daha kirli ve kanserojen bir atmosfer değil. Bu konuda herkes bilinçlenmeli ve elinden gelen katkıyı sağlamalı. Performans isteyen benzinli araç almalı, dizelde bu tür iptaller iyi değil .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Sevgili @Emir Aksu bu görüşümü paylaşamayabilir ama bu forumu ve forumdaşları seviyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 bu araç muayeneden geçermi acaba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Böyle bir arabada eflatunumsu boyalı ST spoiler olmaması çok büyük bir talihsizlik olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Çok yaratıcı bir çalışma olmuş. [emoji12] bende siyah jantları sevdim. Turuncuyu yakıştıramadım pek. İyi günlerde kullanın. Geri kalan uygulamalar için burada iyi yapmışsınız diyen çıkmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap