ismail orçan Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2015 A Milli Futbol Takımımız 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda İzlanda ile karşılaştı. Torku Konya Arena'daki maçta daha önce gruptan çıkmayı garantileyen İzlanda'yı Selçuk İnan'ın 89. dakikadaki harika frikik golüyle 1-0 mağlup eden Ay-yıldızlılar grubu 19 puanla 3. sırada tamamlayarak EURO 2016 biletini kaptı. Milli Takımımız, Gökhan Töre'nin 76. dakikada gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamladı. Biraz mutlu olmaya ihtiyacımız vardı teşekkürler Milli takım 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Kupaya katılmak çok güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Tebrikler millilerimize 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Kupaya katılmak çok güzel Gezegenlerin aynı hizaya dizilmesi gibi bir şey oldu Selçuğun 90. dakikada 90a yolladığı firikik Kazakların letonyayı yenmesi rüya gibi yemin ediyorum 123141231 kere Selçuğun firikiğini izledim heralde her izlemede aynı mutluluğu veriyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Tebriklerrr millitakima hep böyle oluyo son maç son dakka bi kerede 3 5 maç onceden tamam vizeyi aldik diyemiyoz illa bi kalp krizi illa bi stres 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Epey bir aradan sonra katılmak sevindirici... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 o zaman turnuva programına ve uçak biletlerine bakılsın mı? ah ne güzel olurdu gidebilsem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 ben milli takımımızdan çok kazakların maçı almasına sevindim. onlar kaybetseydi biz alsak dahi yine eleme sitresi basacaktı bizi. kazak kardeşlrimizede bizimkilerede helal olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Kazaklar bizi uçurdu sahiden. En çok onlara teşekkür etmek lazım. Yıllar sonra finallerde milli takımı seyredebilmek de keyifli olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Bence bu bir işaret arkadaşlar. Biz yendik, kazaklar yendi, hollanda yenildi, ukrayna, macaristan hep avuçlarını yaladı. Ben böyle bir şans, kısmet nasıl adlandırırsak adlandıralım geçmişte ki hırvatistan ve çek maçlarından daha inanılmaz. Bir üçüncülük daha gelirse tadından yenmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Tüp bitince sallayan, pil bitince ısıran, şampuan bitince su döküp çalkalayan ülkenin milli takımı böyle olur... Biz bitti demeden bitmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap