Serdar yaman Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Arkadaşlar f2 için tavsiye edeceğiniz kullandığınız bir ürün var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 ne demek aux usb dağıtıcısı ? Ne yapmak isteniyor, mevcut aux çıkışı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Ya usb takıp müsül dinleyecekmiş. Halbuki kebaplara ara verse belki bulurdu dimi ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 şu uygun olur sanırsam http://www.aliexpress.com/item/Tape-Aux-Cassette-SD-MMC-to-MP3-Player-Vintage-Car-Adapter-Kit-With-Remote-Control-For/32394568261.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Bende aux u usb ye çeviren küçük adaptör var.Hakan ın kötü style plus da deneyim çalışırsa gönderim sana Yaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Selamlar Doğan abi, Aux girişli bende aradım bulamadım bildiğin bir yer var mı KASA tipi 2011 Titanium 2,5 kasa tipi. Bulabilir iseniz haber verir misiniz. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Selamlar Doğan abi, Aux girişli bende aradım bulamadım bildiğin bir yer var mı KASA tipi 2011 Titanium 2,5 kasa tipi. Bulabilir iseniz haber verir misiniz. Teşekkürler. Bendeki bi işe yaramadı ki. Serkan karakoca da bir ürün vardı. Hatta 2.5 kasaya taktılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Geldim geldim doğan abim Modülün resimleri bunlar ürünün boyutları Hakkı'nda fikir sahibi olmanız açısından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 @Serkan Karakoca Çok teşekkürler. Fiyatı nedir acaba ve ben İstanbuldayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 175 tl modülün fiyatı şu an 2. parti üretimde 10 güne kadar elimde olur ... zor bir bağlantısı yok teybin kontak cereyanından +ve - modüle giriş alıcaksınız aux line in ve out çıkışındanda paralel modüle kablo çekilecek toplam 4 adet kablo normal bir teypçide yapar yani isterseniz yönlendirme de yaparım istanbulda ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 İlginiz için teşekkürler @Serkan Karakoca görüşüp döneceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Reşit TAYSI Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 serkan bey sizden 2010 model titanyum fokusum için anahtarsız giriş ve çalıştırma için yardım talep edebilir miyim acaba..özele yazamıyorum malesef...yardımcı olabilir misiniz..teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 3 dakika önce, Mehmet Reşit TAYSI said: serkan bey sizden 2010 model titanyum fokusum için anahtarsız giriş ve çalıştırma için yardım talep edebilir miyim acaba..özele yazamıyorum malesef...yardımcı olabilir misiniz..teşekkürler.. Bu şekilde alakasız mesajlar atmaya devam ederseniz üyeliğinizi iptal etmek zorunda kalacağız. Kabul ettiğiniz kuralları okumayı ihmal etmeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 36 dakika önce, Mehmet Reşit TAYSI said: serkan bey sizden 2010 model titanyum fokusum için anahtarsız giriş ve çalıştırma için yardım talep edebilir miyim acaba..özele yazamıyorum malesef...yardımcı olabilir misiniz..teşekkürler.. Gönderdiğim linkleri incelerseniz fikir sahibi olursunuz linklerde videoları mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Reşit TAYSI Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 abi linkler nerde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap