Mustafa Emre Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2015 kusura bakmayın galiba çok soru soruyorum araç yeni de 2015 yeni keşfediyorum sadece sis farları açılmıyor mu Kısalar uzunlar olmadan tek sis farı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 1. neden tamamı kalın fontta yazıyorsunuz? 2. neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? yoksa sadece sis farlarını açmanın güzel göründüğünü mü düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Emre Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 1. neden tamamı kalın fontta yazıyorsunuz? 2. neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? yoksa sadece sis farlarını açmanın güzel göründüğünü mü düşünüyorsunuz? 1.istediğim şekilde yazarım 2.soru soruyorum öyle özellik varsa kullanıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 1.istediğim şekilde yazarım 2.soru soruyorum öyle özellik varsa kullanıcam 1. yazamazsınız, kurallara uymak zorundasınız. 2. yok, neyse ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Emre Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 1. yazamazsınız, kurallara uymak zorundasınız. 2. yok, neyse ki. ne kuralıymış yasak mı ceza mı var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 ne kuralıymış yasak mı ceza mı var cevap vermeye tenezzül etmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 ne kuralıymış yasak mı ceza mı var Foruma uye olurken okumadan "kabul ediyorum" diye isaretlediginiz kurallar bolumunde var... Ayrica internetin genel kurali geregi buyuk harflerle yazmak bagirmak manasina gelir ve kaba olarak nitelendirilir. Ayrica size yapilan bir elestiriyi daha yapici bir sekilde karsilamak yerine dayilanarak geri gondermek size birsey kazandirmaz. Burayi milyon kisinin uye oldugu ve kim kime dum duma forumlarla karistirmayin lutfen. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Emre Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Foruma uye olurken okumadan "kabul ediyorum" diye isaretlediginiz kurallar bolumunde var... Ayrica internetin genel kurali geregi buyuk harflerle yazmak bagirmak manasina gelir ve kaba olarak nitelendirilir. Ayrica size yapilan bir elestiriyi daha yapici bir sekilde karsilamak yerine dayilanarak geri gondermek size birsey kazandirmaz. Burayi milyon kisinin uye oldugu ve kim kime dum duma forumlarla karistirmayin lutfen. tamam abi özür dileriz ya valla kusura bakmayin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rasim S. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Oyle soruya böyle cevap uygun.sis lambasina basarsiniz farları açmadan gozlemlersiniz sonucu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Emre
kusura bakmayın galiba çok soru soruyorum araç yeni de 2015 yeni keşfediyorum sadece sis farları açılmıyor mu Kısalar uzunlar olmadan tek sis farı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap