Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

25-35 bin arası seçenekler nelerdir?

Semih G.

Önerilen Mesajlar

noldu opsiyon mu koydurdun? sıkıntılı gördüm seni 

Yok o kadar sedanlar için büyük laflar ettin ki Hakan abinin bu lafları unutupta sana araba satacağını sanmam. Ha dersen ki ben tükürdüğümü yalarım arkadaş o zaman buyur talip ol biz de kahkahalarla gülelim sana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sen toparla kendini, seneye satayım benim arabayı sana :yemek:

1.5 ekoboz otomatiş aliciiimmm... :smiley2k:

Ben otomatik sevmiim elimin altında bir bombaya şimdilik ihtiyacım yok abi sağol :kıhkıh:

Corolla HB mantıklı bir seçenek olabilir. Benim ilk aklıma gelen bu olurdu şahsen. Temiz Aurisler 35 bin civarında oralara çıkabilirseniz.

Bunun dışında senin de dediğin gibi Astra H ve Focus 2.5 diğer opsyionlar.

Baktım onlarada ama milletimizdeki corolla sevgisi öyle bir yere gelmişki ölmüş hb'lere 30'dan kapı açıyorlar, efsane kasa dedikleri 94-95 modellere bile 25 ister haldeler..

Valla düşük bütçe ile araba alınacaksa temiz bir yerli araç (megane gibi, corolla gibi ) kovalanmalı diye düşünüyorum. servis yaygın parça bulmak kolay . risk düşük 2. eli kuvvetli..

Megane2'ler aklımda ama ya boş modelleri var yada donanımlı olanlar hep bitap düşmüşler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok o kadar sedanlar için büyük laflar ettin ki Hakan abinin bu lafları unutupta sana araba satacağını sanmam. Ha dersen ki ben tükürdüğümü yalarım arkadaş o zaman buyur talip ol biz de kahkahalarla gülelim sana.

ya konuları hiç anlamıyorsun sen yahu :)

Sedan araç almam diye birşey yok... HB'si olan bir aracın sedanını almayı tercih etmem.

Şimdi diyeceksinki "mondeo'nun da hb si var". tamam var ama nasıl focus orjinalde HB ise mondeo da orjinalde Sedandır... o sebeple orjinalden devam edelim, sonradan kıçıbaşı oynanmış uzatılmış kısaltılmış arabarlal upraşmayalım :)

son olarak, mondeo candır can 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mondeo orjinalde sedandır diyen kim ? :) 

:muha::rocks:

benim :)

hiç bana şimdi ilk piyasa sürülüş günlerinden HB esintileri taşıyan fotolar falan atma :)

Mondeo sedandır, resmi kağıtlarında ne yazdığını bilmem gözümün gördüğünü söylüyorum ben ^_^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Okke o halde focusda sedan :)

nereye ulaşıcaz buradan? :)

sence nedir mondeo? HB mi yani? Benim için HB diyince Golf, Focus, A3, vs gelir... Ama bir passat yada mondeo gelmez... Saloon bunlar :) 

Gövde o kadar uzun görünüyor ki o modele HB yazıp popoda ufak bir estetik ile havaya kaldırma yaptığında bile sedandan kurtulmuyor... çoğu kişi yeni mondeonun HB ile sedanı arasındaki farkı anlayamaz... arkayı komple yuvarlarsan zaten SW oluyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Semih G. sen bir tane marea al hocam... 1.6 liberty. Tak LPG'yi devam et. 

Bak bizde var. 2004 model, yani ufak tefek şeyleri oldu ama bu forumda son model arabaların başına neler geldiğini gördükten sonra ondaki işler devede kulakmış. Geçen sene focusu almadan ağır bakımlarını yaptırdım vallahi benim focusun üzerinden atlar gider şuaralar öyle güzel gidiyor vicdansız. ayrıca çok konforlu bir araçtır. LPG olunca rampada biraz bayılırsın ama yinede sütçü beygirine bağlamaz.

lafın kısası bir seçenek olarak düşünebilirsin bence... anlamadığım şekilde hakettiğinin altında popüler olmuş bir araç. 

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Semih G. sen bir tane marea al hocam... 1.6 liberty. Tak LPG'yi devam et. 

Bak bizde var. 2004 model, yani ufak tefek şeyleri oldu ama bu forumda son model arabaların başına neler geldiğini gördükten sonra ondaki işler devede kulakmış. Geçen sene focusu almadan ağır bakımlarını yaptırdım vallahi benim focusun üzerinden atlar gider şuaralar öyle güzel gidiyor vicdansız. ayrıca çok konforlu bir araçtır. LPG olunca rampada biraz bayılırsın ama yinede sütçü beygirine bağlamaz.

lafın kısası bir seçenek olarak düşünebilirsin bence... anlamadığım şekilde hakettiğinin altında popüler olmuş bir araç. 

2.el satışı zor olabilir ama marea iyi arabadır.

Eski kız arkadaşımın babasında vardı marea :D adam ne çektiydi o arabadan ya ben usanmıştım artık onların usta usta dolanmalarından...

Şimdi sizler böyle deyince kafam karıştı bu arabanın iyi olması mı şansa bağlı kötü olması mı? Gerçi şu aralar gözüm 308 1.6thp'leri fena kesiyor ama farklı seçeneklerin elimizin altında durması fena olmaz tabi.

Misal ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-full-plusfull-72.ooo-de-tertemiz-228538659/detay

Fiyat bütçeden fazla tabi ama pazarlık ve yeni yıla doğru belki bir güzellik yaparlarsa 2.el piyasasına düşünülebilir (mi)

Semih G. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Golfte sadece ön çamurluk değişip 21bin hasar kaydı nasıl olmuş anlamadım,suçlu olup karşı tarafın hasarıda mı bundan karşılanmış acaba? Valla çok sıkıntı bu 2. el işi...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.