Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Ben geçici bir göz attım hani örnek arabalar olsun diye, cidden çok zaman alıyor tek tek bakmak. Artık sen beğendiğin modellerin detayına inmen lazım. Borsa gibi araba bir fiyat aralığında aldığın mallar genelde aynı oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 astra iyiymiş... diri duruyor. aksine golf salmış kendini... bide bakarken düşünmeden edemedim... şu golf ile yeni golf! neredeeeen nereye! ama sadece 7 sene geçmiş yani. vay be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Eski kız arkadaşımın babasında vardı marea adam ne çektiydi o arabadan ya ben usanmıştım artık onların usta usta dolanmalarından... Şimdi sizler böyle deyince kafam karıştı bu arabanın iyi olması mı şansa bağlı kötü olması mı? Gerçi şu aralar gözüm 308 1.6thp'leri fena kesiyor ama farklı seçeneklerin elimizin altında durması fena olmaz tabi. Misal ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-full-plusfull-72.ooo-de-tertemiz-228538659/detay Fiyat bütçeden fazla tabi ama pazarlık ve yeni yıla doğru belki bir güzellik yaparlarsa 2.el piyasasına düşünülebilir (mi) 308 thp değil de vti daha mantıklı olur. biara thp ye ben de heveslenmiştim. bayrampaşada peugeot servisinin ustası abi önermem çoğu önden patlak ayrıca yangın tehlikesi atlatmış oluyor falan demişti.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 308 thp değil de vti daha mantıklı olur. biara thp ye ben de heveslenmiştim. bayrampaşada peugeot servisinin ustası abi önermem çoğu önden patlak ayrıca yangın tehlikesi atlatmış oluyor falan demişti.. Donanımlı ve 150hp olması cezbetmişti beni ama servis ustası bile bunu dediyse uzak durmak en mantıklısı olacaktır,sağolun hocam. Bravo 1.4t-jet'ler nasıldır ki? Yada Golf 1.4tsi 140hp olanlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 SAHİBİNDEN ACİL SATILIK İMPREZA 2008 1.5 AWD HB OTOMATİK http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-acil-satilik-impreza-2008-1.5-awd-hb-otomatik-238834827/detay Bu olabilir. Yedek parca sorunun olur stok tutmuyorlar belkide olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 SAHİBİNDEN ACİL SATILIK İMPREZA 2008 1.5 AWD HB OTOMATİK http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-acil-satilik-impreza-2008-1.5-awd-hb-otomatik-238834827/detay Bu olabilir. Yedek parca sorunun olur stok tutmuyorlar belkide olmaz [emoji4] İmpreza ya impreza demem ben WRX STI olmayınca Şaka bir yana ama impreza çok ters,parçası servisi yakıtı ustası ikinci eli derken hayattan soğutur insanı, bunun yerine Lancer daha mantıklı gibi gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 (düzenlendi) Eski kız arkadaşımın babasında vardı marea adam ne çektiydi o arabadan ya ben usanmıştım artık onların usta usta dolanmalarından... Şimdi sizler böyle deyince kafam karıştı bu arabanın iyi olması mı şansa bağlı kötü olması mı? Gerçi şu aralar gözüm 308 1.6thp'leri fena kesiyor ama farklı seçeneklerin elimizin altında durması fena olmaz tabi. Misal ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-full-plusfull-72.ooo-de-tertemiz-228538659/detay Fiyat bütçeden fazla tabi ama pazarlık ve yeni yıla doğru belki bir güzellik yaparlarsa 2.el piyasasına düşünülebilir (mi) bizdeki 2001 modeldi 2009da pert ettim sanırım 90k kmdeydi önemli bi arıza çıkartmadı. ayrımını tam bilmiyorum ama italyan ve yerli olanları var italyanlar malzeme kalitesi ve işçilik olarak daha iyi. dayımda 2 tane brava kullandı bildiğim kadarıyla onlarda sıkıntı çıkartmadı. Ekim 22, 2015 Ozan Kar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bu aracın manueli ilk bakacağım araba olurdu. Manueli aranınca bulunabilir. Resimlerde görünmüyor ama cam tavan da mevcut. az daha modellileri twinport motor oluyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-az-kullanilmis-orijinal-astra-easytronik-twinport-234373462/detay Arkadasin babasında otomatik lancer var. kullanma sansimiz oluyor arada. Bekledigimden cok iyi bir araba. O da tavsiyedir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2006-otomatik-lancer-invite-en-full-prins-lpg-ilk-sahibinden-225821584/detay linkleri ornek olması acısından verdim. Arac durumlarıni bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Baldız için Mazda 2 ye karar verdim. Onun haberi yok. [emoji23] 30-35 arası bulunabiliyor. Bayan kullanacak sonuçta. Bakıyoruz simdilik aramaya devam. Biri mazda 2 konusunda beni durduracaksa ya simdi söylesin yada.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Baldız için Mazda 2 ye karar verdim. Onun haberi yok. 30-35 arası bulunabiliyor. Bayan kullanacak sonuçta. Bakıyoruz simdilik aramaya devam. Biri mazda 2 konusunda beni durduracaksa ya simdi söylesin yada.... Daha 5-6 ay önce sattık. 2009 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Daha 5-6 ay önce sattık. 2009 [emoji4] Abi senle çok ortak zevkimiz var. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Toyota yarış ile final yaptık. Ama 40k gözden çıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 @Semih G. naptınız var mı gelişme? Yoksa devam mı kuzuya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2016 3 dakika önce, Semih O. said: @Semih G. naptınız var mı gelişme? Yoksa devam mı kuzuya Şimdilik devam abi sağolsun eş dost topladık gereken meblayı, benim iş olaylarıda düzelince kuzuyla devam ediyoruz çok şükür 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap