Furkan Ö. Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2015 Abilerim Kardeşlerim Öncelikle Hepinize İyi Günler İyi Forumlar Bu Forumda Yeniyim Nasıl Kulllanılıcak Çözemedim Henüz Ben Aracıma Amerikan Park Yaptırmak İstiyorum Hata Veriyormu Onu Ögrenmek İstiyorum Ve Bikaç sorum daha olucak Aracım 2012 hecbek yeni kaca focus 3 iyi Günler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 ayarlı modüller var herhangi bir hata vermiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Mertmodu alın sorunsuz kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Mertmodu alın sorunsuz kullanın Mert derken :)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Mert derken :)) efendim abi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Mert derken [emoji4]) Bu Mert başka Mert [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 efendim abi ? Ben demedim Serdar'ım seslenmiş :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 aslında bendekini söktürmüş olsam bu arkadaşa yollardık ama kullanmasak da hala takılı vaziyette Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 aslında bendekini söktürmüş olsam bu arkadaşa yollardık ama kullanmasak da hala takılı vaziyette Sökmesi çok basit. Ama farların ikisini de sökmen lasım. 2 sokette de kablolar var ve izole etmen lazım. Sen elleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Sökmesi çok basit. Ama farların ikisini de sökmen lasım. 2 sokette de kablolar var ve izole etmen lazım. Sen elleme o farlar muayeneye kadar bir daha sökülmeyecek, çok net Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 o farlar muayeneye kadar bir daha sökülmeyecek, çok net [emoji4] [emoji106]?[emoji106]?[emoji106]?[emoji106]?[emoji106]? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen Kesgin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 ayarlı amerikan park modülü kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca ışığın direnç ve açıp kapama düğmeleri var muayanede kapatıp devam edersiniz 10 tl ye satılanları tavsiye etmem dirençler kalitesiz olduğundan bir süre sonra erime yapıyor ayrıca amerikan park uygulamasında önemli olan işçilikdir bunu göz önünde bulundurun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 ayarlı amerikan park modülü kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca ışığın direnç ve açıp kapama düğmeleri var muayanede kapatıp devam edersiniz 10 tl ye satılanları tavsiye etmem dirençler kalitesiz olduğundan bir süre sonra erime yapıyor ayrıca amerikan park uygulamasında önemli olan işçilikdir bunu göz önünde bulundurun. direnç erimez, fazla ısındıktan sonra bozulmaya başlar. Ancak etrafındaki kaplama eriyebilir ki oda çalışmasını etkilemez. 10tlye satılanların en önemli dezavantajı aracın park hattından normalin 4 katı enerjinin çekilmesidir buda yeni araçlarda zararlı olabilir / arıza çıkartabilir. amerikan park uygulamasında işçilik ancak herhangi bir elektrik modifiyesinde önemli olduğu kadar önemlidir ki uygulama montajdan ibaret. Önemli olan modulun tasarımı, yazıldığı üzere mertmod iyi bir ürün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 ayarlı amerikan park modülü kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca ışığın direnç ve açıp kapama düğmeleri var muayanede kapatıp devam edersiniz 10 tl ye satılanları tavsiye etmem dirençler kalitesiz olduğundan bir süre sonra erime yapıyor ayrıca amerikan park uygulamasında önemli olan işçilikdir bunu göz önünde bulundurun. direnç erimez, fazla ısındıktan sonra bozulmaya başlar. Ancak etrafındaki kaplama eriyebilir ki oda çalışmasını etkilemez. 10tlye satılanların en önemli dezavantajı aracın park hattından normalin 4 katı enerjinin çekilmesidir buda yeni araçlarda zararlı olabilir / arıza çıkartabilir. amerikan park uygulamasında işçilik ancak herhangi bir elektrik modifiyesinde önemli olduğu kadar önemlidir ki uygulama montajdan ibaret. Önemli olan modulun tasarımı, yazıldığı üzere mertmod iyi bir ürün. Dirençler yanlış kullanıldığında katolog verisini aşan sıcaklıklarda bozulurlar, öyle dış kaplaması yanacak hale gelirse eğer zaten artık ya çalışmıyor yada çalışma karakteristiği etkilenmiş demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 ayarlı amerikan park modülü kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca ışığın direnç ve açıp kapama düğmeleri var muayanede kapatıp devam edersiniz 10 tl ye satılanları tavsiye etmem dirençler kalitesiz olduğundan bir süre sonra erime yapıyor ayrıca amerikan park uygulamasında önemli olan işçilikdir bunu göz önünde bulundurun. direnç erimez, fazla ısındıktan sonra bozulmaya başlar. Ancak etrafındaki kaplama eriyebilir ki oda çalışmasını etkilemez.10tlye satılanların en önemli dezavantajı aracın park hattından normalin 4 katı enerjinin çekilmesidir buda yeni araçlarda zararlı olabilir / arıza çıkartabilir. amerikan park uygulamasında işçilik ancak herhangi bir elektrik modifiyesinde önemli olduğu kadar önemlidir ki uygulama montajdan ibaret. Önemli olan modulun tasarımı, yazıldığı üzere mertmod iyi bir ürün. Dirençler yanlış kullanıldığında katolog verisini aşan sıcaklıklarda bozulurlar, öyle dış kaplaması yanacak hale gelirse eğer zaten artık ya çalışmıyor yada çalışma karakteristiği etkilenmiş demektir. Kaplamadan kastım üzerine geçirdikleri plastik. Yoksa taş dirençte eriyebilecek bir kaplama zaten yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap