İlhan Yalçın Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2015 Arkadaş gecen sene temmuz ayında arsa sahibinden son kattaki daireyi satın aldım. Fakat aldiginda ev bitmis ama bitmesine ragmen ruhsati alinmamisti. Bende alir almaz su yalitimi yaptirdim. Yalitim yaptirdigima dair sozlemede var. muteahit ruhsati almadi apartman sakinleri olarak oturma ruhsatini gecen ay uzun ugraslar sonucu kendimiz aldık. Sorun; 1. Evin çatısı olmadığı için tavandan evin su almakta mutehitin uçan kusa borcu var. Mutahite catiyi yasal olarak nasil yaptirabilirim? 2 . Apartman sakinleri çatı yaptırmaya yanaşmıyor ne yapmalıyım? 3. Mutehitin 5 yil sorumluluğu var yasal olarak ama nasıl bir yol izlemeliyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Kışta geldi elinizi çabuk tutun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Öncelikle çatıya mebran serererek bu sorunu çözebilirsin ucuz ve basit bir çözümdür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Çatı ortak kullanım alanıdır diye biliyorum.Diğer apartman sakinlerinin de ortak olması gerek soruna.Tabi müteah İT sorunu çözmezse.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Ortak kullanim alani ama karar alinmasi gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 hem diğer sakinlere hemde müteaahite protesto çekersiniz, avukata danışın geri dönüş süresi için.. cevap gelmezse bu sürede, kendiniz yapıp hepsinden parasını mahkeme ile alırsınız... ama bu işi mutlaka müteahhit yapacak ve parası ödendi ise diğer kat sakinleri haklı, verdik ama yapmamış, bekeyeceğiz veya hakkımızı arayacağız vb.. o zaman tek seçenek müteahhit kalıyor. siz yaptırıp parasını talep edersiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap