H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Ben kaydoldum perşembe alacağım pendik bayiisinde.bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Bunu daha önce de yapmışlardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Aklımdan öyle bişi geçmedi yaaa.. Sadece gülelim dedim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Neeee kapak mı yok artık.Bence Mert e kapak olmamıştır.Acaba oldu mu? Mert ona duygusallık değil de el anahtarıyla kapı açılmaz desek kibar tabiriyle.Araban kötü ve tipsiz diye kıskanmayalım pls. siz hala dersinizi almamışsınız Doğan Bey buradan onu anlıyorum... Yaş 28, kafa rahat, fotolara takılmayalım @Teoman Saraç ayrıca o fordun araç yıkama sonrası arabaya koyduğu kağıtlardan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Bilgilendirme için sağolun, Kasım 15-16 için 24 saatliğine randevu aldım bakalım, Mondeo'yu almadan önce Insignia ile Mondeo arasında çok gidip gelmiştim, Insignia'yı ciddi anlamda test etmemiştim, 1 gün boyunca denemek bana yeterince fikir verecektir. Bende 15 kasımda pendik ATM den alacam. Mondeo test için kapima kadar getirildi bu çok hoşuma gitmişti lakin 20dk sınırı yüzünden aracın konforlu olup olmadığına bakamamistik (abi rapor yazmam lazım demişti bende neyse yeter demistim) ev Maltepe sahilde sahil yoluna çıktık bir ışık geçtik doldu 20dk sonra tekrar eve geldik. Onun yerine arabayı otoparka koyup insignia almış gibi olacaz hemde bir gün boyunca bence Ford mondeo testlerini en az bir saat yapmalı yada esnek davranmalı. Arabanızı rehin verirseniz ama...REZERVASYON Üzgünüz, proje katılım koşulları gereği şahsınıza ait ruhsatı olan bir aracınız olması gerekmektedir. Sizi en yakın bayimizde, satış danışmanımız eşliğinde test sürüşüne davet etmek isteriz. Bence bunu yapılarının en büyük nedeni şirket aracı kullananların yada ailenin gençlerini devredışı bırakmak Hedef kitleye daha fazla yaklasmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Hedef kitle arabasını acele ile satan plansız insanlar ise evet Amerikaya gidin bakın nasıl test aracı veriyolar... Rengini karoseri seç ehliyeti ver bitti, istediğin zaman gel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 siz hala dersinizi almamışsınız Doğan Bey buradan onu anlıyorum...Yaş 28, kafa rahat, fotolara takılmayalım //profile/3838-teoman-sara%C3%A7/">@Teoman Saraç [emoji4] ayrıca o fordun araç yıkama sonrası arabaya koyduğu kağıtlardan [emoji4] Kafa rahatlığının bitmesine 3-5 sene kalmis.. Kafan hep rahat olsun yasa tabi hayatini [emoji6] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Detaylı bir inceleme, video, bol fotoğraf paylaşan, arabanın her yanını kurcuklayan hayırsever birileri de çıkar umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Valla bende onun için alacaktım, sinir oldum. Zaten eskiyen kasa olduğu için sanırım kasmayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Tahmin ettim senden beklerdim zaten ama ruhsat muhabbetine yazılanları görünce ses etmedim Neyse belki bir "babayiğit" çıkar. Ben de denemek isterim ama bu aralar iş o kadar yoğunki anca git gel yaparım. Bizim Opel bayinin triplerini çekmeye değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Hedef kitle arabasını acele ile satan plansız insanlar ise evet [emoji4] Amerikaya gidin bakın nasıl test aracı veriyolar... Rengini karoseri seç ehliyeti ver bitti, istediğin zaman gel Acele ile plansız demektense "kulaklarına kar suyunu kaçırmak" Daha uygun. Focus almak yerine fiesta alacaktım lakin herşey değişti astrayi alırken de corsa alacam diye çıkmıştım yola, evet evet ben tam hedef kitleyim Amerikadakine en yaklaşır uygulama bu. focusun benzinli otomatiğini hiç bir yerde bulamadım test için, sonra dizelini test etmek durumda kaldık lakin yok benzinli de su yok bu hiç yok dendi. Laf aramızda amerikadaki olsaydı ne güzel olurdu [emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Bende 22 kasım pazar günü için pendik ATM ye yaptım rezervasyonu. Kendi arabanızı rehin bırakma durumu nedir? Sadece aracımızı showroomun otoparkına bırakıcaz, anahtar yine bizde olucak diye düşünüyorum. Yok eğer anahtarları da isterlerse o dakka biter benim için test. Kendi aracımın anahtarını kimseye bırakmam çünkü. Birde araçla kaza yapma durumunda, eğer kusurluysak durum ne olacak onu düşünüyorum. İstanbul trafiğinde neyin nerden geleceği belli olmuyor çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 9 kasım pazartesi için gtc Kadıköy'den rezervasyon yaptım. Anahtarı Nasıl bırakacağız bakalım. Kaza konusunda ben de meraktayım @Deniz Gecgel. Bilgi ister dinlerim kafama yatmaz ise eğer bu iş yatar derim, C-Max'ime biner, Evime giderim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi ne olacak ki, binsinler de araba görsünler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi ne olacak ki, binsinler de araba görsünler Aynen öyle @Hakan Saraylı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Ben anahtarı bırakırım km. sıfırlarım, binerlerse İnsignia'yı geri vermem, üste para da vermem diye şart koşarım, gerçi ne olacak ki, binsinler de araba görsünler [emoji14] Hahaha, bırakılan araçları da ayrıca saatlik rent a car yapıyorlarmış sürücü adaylarına:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap