Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Teşekkürler Doğru seçim bence Önde de Mondi Herkese teşekkürler iyi seçim oldu bence ilk buna bakmıştık zaten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Sabri Özer said: Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım Bu alet tam otomatik klasik şanzıman dimi? 7 ileri mi 6 mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Hayırlı Olsun Sabri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Sabri Özer said: Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum [emoji4] bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım [emoji3] Bu alet tam otomatik klasik şanzıman dimi? 7 ileri mi 6 mı? 7 ileri ama çift kavramami yoksa klasik mi bilemiyorum. Mersolara bakmamıştım hiç. Ama galiba 7 ileri çift kavrama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Bir saat önce, Sabri Özer said: Arabayı gerçekten çok beğendim. Sanmıyorum ilk mesajdaki hiç bir araba bu keyfi hissi versin. Ben C serisini küçümsemişim biraz kendisinden özür diliyorum [emoji4] bu araba sedan olsa ve amg paket olsa kesinlikle el koyardim babama benim arabayi satip otomatik bisey aldırırdım [emoji3] Bu alet tam otomatik klasik şanzıman dimi? 7 ileri mi 6 mı? 7 ileri ama çift kavramami yoksa klasik mi bilemiyorum. Mersolara bakmamıştım hiç. Ama galiba 7 ileri çift kavrama Tam otomatik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 21 saat önce, Sabri Özer said: Noterden çıktık. C estatei aldık. Değerli yorumlar için teşekkürler. Detay yazicam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 20 saat önce, Sabri Özer said: Teşekkürler Doğru seçim bence Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Herkese teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun. Şimdi kaucuk paspas bakıyorum 140 150 lira internette fiyatlar. Birde w204 kasa C serilerinde hemen hemen hepsinde elips şeklinde krom bir egzoz ucu olur ama bu arabada yok ya düşmüş yada opsiyona almamışlar. Nerden bulabilirim internette gördüm ama orjinal gibi durmuyor. Bulmasi zor gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Tam otomatik diye biliyorum bende... Cok hizli olmasada kafasi karismiyor aslanlar gibi gider herzaman dedigim gibi "tam otomatik candir" hem sw hem merso... Daha ne ister bi insan onu amg ye cevirsen super olur :)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Şöyle buldum ama orjinali böyle değildi sanki ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mercedes-c180-w204-kasa-orjinal-aksesuar-egzoz-ucu-kaynaksiz-230688074/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Mercedes 7 ileri otomatiği çift kavrama. Araba hayırlı olsun. Servis geçmişine bakıldı mı ? Beyin problemi çıkarmış mı ? Bizim arkadaşlardan 2 kişi yeni C ve CLA alıp 1-2 hafta içinde yolda kaldı. Çözüm 5 saatlik işçilik ve beyin değişimi. "Yolda mı kaldınız . Bütün uyarı ışıkları mı yanıyor. Beyindendir hemen geliyoruz . Arabanın kaldığı yerde tuvalet var mı ? İşlem uzun sürebilir de " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2015 2 dakika önce, H. Cenk said: Mercedes 7 ileri otomatiği çift kavrama. Araba hayırlı olsun. Servis geçmişine bakıldı mı ? Beyin problemi çıkarmış mı ? Bizim arkadaşlardan 2 kişi yeni C ve CLA alıp 1-2 hafta içinde yolda kaldı. Çözüm 5 saatlik işçilik ve beyin değişimi. "Yolda mı kaldınız . Bütün uyarı ışıkları mı yanıyor. Beyindendir hemen geliyoruz . Arabanın kaldığı yerde tuvalet var mı ? İşlem uzun sürebilir de " Baktım 15 ve 30 bakımları yapılmış o kadar. Zaten bir mercedes çalışanı arabasıymış 2 senede bir değiştiriyorlarmış yeni C çıkınca tabi Birde yoldayken direksiyon kitleme olayını duymuştum 1 2 yerden. Ama kronik bir sorun değil tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap