Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Superb içi hangar gibi, gerçekten bu kadar alana ihtiyaç varsa düşünülebilir.Ancak fiyatı Mercedes'e oranla pahalı. İyi pazarlık ister, Ayrıca Mercedes'in sürüş keyfi çok daha iyi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Superb içi hangar gibi, gerçekten bu kadar alana ihtiyaç varsa düşünülebilir.Ancak fiyatı Mercedes'e oranla pahalı. İyi pazarlık ister, Ayrıca Mercedes'in sürüş keyfi çok daha iyi. yıldızı yeter 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Doğrudan sahiplerinden almak herkese tavsiyemdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur ay Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 İnsigniayı tavsiye ederim yol tutuş,konfor,donanım olarak çok dolu bir araç. sizi üzmez, keyiflidir. 1.6T 180 bg Cosmo paketi vardı bende. Aklınıza takılan soru varsa yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Mercedes C ve bu sw gerçekten çok çirkin neden alırlar bilemiyorum sırf yıldız için belki de. Mercedes'in son versiyonlarında da tasarım enayiliği devam ediyor ki ben her gün şaşırmaya devam ediyorum. Her şeyiyle bu kadar iyi araba nasıl çekici olamaz diye neyse. Makyajlı olması sebebiyle gideri var. Makyajlı olmasa yanına bile gidilmezdi ki yine de benim içime sinmez bu araç. Seçenekler arasında en iyisi bence İnsignia 2.0 CDTI Mondeo olacaksa EU 6 olmalı. Yani daha yeni yeni 2.ele düşüyorlardır belki de hiç biri değildir. Malum temmuz sonrası gelmeye başladı. Ayrıca S60 nasıl es geçilir 2.0 Dizel Geartonic Advance http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-volvo-s60-2.0-d-advance-geartronic..69000-km-238055512/detay Daha temizi için 1.6 Dizel Powershift http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-omer-auto-dan-2012-s60-1.6-d-otomatik-advance-38.000-km-226924500/detay Bence yine sınıfının liderliğinde olabilecek seçenek Mazda 6 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden%2C20.000-km%2C2013-yeni-mazda-6-sedan-2.0-skyactiv-178155730/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilgehan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Kesinkikle Suberb Combiyi tercih ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Babam superbi çok beğendi. Ama kafa mercedesde bende mantık olarak insignia diyorum bakalım hangisi nasip olucak Mercedes C ve bu sw gerçekten çok çirkin neden alırlar bilemiyorum sırf yıldız için belki de. Mercedes'in son versiyonlarında da tasarım enayiliği devam ediyor ki ben her gün şaşırmaya devam ediyorum. Her şeyiyle bu kadar iyi araba nasıl çekici olamaz diye neyse. Makyajlı olması sebebiyle gideri var. Makyajlı olmasa yanına bile gidilmezdi ki yine de benim içim sinmez bu araca. Seçenekler arasında en iyisi bence İnsignia 2.0 CDTI Mondeo olacaksa EU 6 olmalı. Yani daha yeni yeni 2.ele düşüyorlardır belki de hiç biri değildir. Malum temmuz sonrası gelmeye başladı. Ayrıca S60 nasıl es geçilir 2.0 Dizel Geartonic Advance http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-volvo-s60-2.0-d-advance-geartronic..69000-km-238055512/detay Daha temizi için 1.6 Dizel Powershift http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-omer-auto-dan-2012-s60-1.6-d-otomatik-advance-38.000-km-226924500/detay Bence yine sınıfının liderliğinde olabilecek seçenek Mazda 6 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden%2C20.000-km%2C2013-yeni-mazda-6-sedan-2.0-skyactiv-178155730/detay Sw olsun dedi babam direk volvoya atladım güzel bi V70 aradım bulamadım. sonra XC70 baktım km düşük bulamadım. Sedan S60ıda makyajlı olsun bari dedim onuda bulamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2015 E bulamayacan ne diye bakıyon sende. [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 flexride insignia ile bi sürüş tüm fikrinizi değiştirir. eğer flexride değilse kesinlikle superB o arka koltuklara bi oturmak yeter 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 SW lar artık çok yakışıklı. Mercedes biraz eski kalıyor yeni nesilin yanında ama yıldız iyidir. Superb iç mekan tartışılmaz. Latitude edc ise tavsiye etmem. VW malum. Mondeo da çok yakışıklı. Hadi çık bakalım işin içinden:) @Sabri Özer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 flexride insignia ile bi sürüş tüm fikrinizi değiştirir. eğer flexride değilse kesinlikle superB o arka koltuklara bi oturmak yeter Bitane insignia bulduk güzel be bu sabah ilan fiyatından 5000 düşmüş felxiride var mi hatirlamiyorum ama olsa bile babam çıkmaz comfortdan SW lar artık çok yakışıklı.Mercedes biraz eski kalıyor yeni nesilin yanında ama yıldız iyidir. Superb iç mekan tartışılmaz. Latitude edc ise tavsiye etmem. VW malum. Mondeo da çok yakışıklı. Hadi çık bakalım işin içinden:) @Sabri Özer Latitude 2.0 dizeller edc değil 1.5ler edc ama Edc şanzıman iyi diye biliyorum başınızdan bir olay mi geçti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur ay Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 İnsignia almayı kafanıza koyduysanız sabredip bekleyin mutlaka güzel fiyata dolu bir insignia bulunur. Almışken kesinlikle Cosmo paket olmalı ve mümkünse Flexride olmalı. www.insigniateam.com/forum sitesini incelemenizi tavsiye ederim, aracın bilinmeyen bir çok yönünü bu sitede öğrenebilirsiniz. Forumda da konusu açılmıştı,okumuşsunuzdur. Opel 24 saat insignia veriyor test amaçlı. http://insigniaile24saat.com/ bu linkten rezervasyon yaptırabilirsiniz. hem deneme ve kafanızdaki diğer araçlarla kıyaslama imkanı olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 1.Volvo s60, 2.yeni mondeo 3.insignia. Ben bunlardan birini alırdım ilk önceliğim s60 olurdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Suberb sw olmadan bile en genişi olabilir bunların içinde. Eğer tek kıstas genişlikle tek geçerim. İnsignia nın ikinci el sıkıntısı, 2.0 cdti nin yakıt sarfiyatı hususunda olumsuz bir çok eleştiri bulabilirsin. Suberb al, sıkılınca zaten satılıyor. Passat olabilir. Sıkılınca zaten satılıyor. Bu zevksiz arabaların niye bu kadar piyasası olduğunu da anlamıyorum ama, ben olsam önemli tek kıstas ta genişliklse suberb. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 @Sabri Özer seninde ikinci araban olacağı için diyorum zaten flexride olmazsa alma diye yoksa çok cansız bi araba insignia otomatikte manuelde belki biraz daha canlıdır. sen kullanırken alırsın sporta milimetrik viraj dönersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap