Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bence c serisine binen Mercedes'e biniyorum demesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Cla ya binenler ne yapsın abi [emoji16] 2010 e250 cgi amg ve 2013 c 180 amg kırmızı kullandım.Babamın ve abimindi 2sinide 3 er ay kadar kullandım. E serisi gerçekten başka.Koltuğuna otrunca bile ferahlığı rahatlığı çok güzel. Tamam c ile e aynı sınıf değil ama c nin ići dar geldi baya.Şu anda mondeom var 2011.C serisi de d segmenti ancak iç hacim olarak mk4 mondeo 2013 c 180 den daha geniş. Yine de yıldız yıldızdır.ışıklarda durunca c180 kırmızı olması ile de tam ilgi odağı bir arabaydı.Şımartıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 On 10/28/2015 8:44:03, Yekta Abur said: ezmeyin C'yi güzel araba.. Ne oldu Yekta C ye laf edilince bir şey mi oluyor sana neden alındın hayret valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap