Ali Öztürk Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2015 Mrb arkadaşlar, 2. el focus almayı düşünüyorum. Malum siteye baktığımda focus 3 ile 3.5 arasında fiyat olarak az bir fark var. İstediğim donanım ise trend x benzinli. Bu iki araç arasında ses yalıtımı öncelikli olmak üzere çok fark var mı? 2013 focusa 50.000 tl derken 2015 focusa 53.000 tlye kadar inen var. Sizce ne yapmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Elbetteki makyajlı alınmalı, ses yalıtımı, direksiyon tepkimesi, yol tutuştan ödün vermeden konforun azıcık artması, karoseri rijiditesinin arttırılmış olması, kokpit tasarımı, daha dengeli ve etkileyici tasarımı, daha "yeni" olması hep bu tercihi haklı gösterecek nedenler.Aynı donanım düzeyinde donanım çeşitliliğinde olumsuz yönde değişiklik var mı onu daha yakın takip edenler yazsın, ben takip etmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Her yönde makyaj önde hocam, hayırlı olsun.Donanım konusunda da öyle, yeni trend x daha dolu. Donanım başlıklarında detayları mevcut. Bakınız: Genel kategori Ayrıca konu doğru yere taşındı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 İlginize tşk ederim. Mantık zaten yeni diyor ama sizlerin fikirleri benim için önemli, birde sizden duymak istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 3-5 bin farkla makyajlısı alınabiliyorken hiç düşünmemek gerek. Focus'ta makyajın ne denli güçlü bir sıçrama olduğunu Ford sevenler iyi bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Makyajsız kasa Trend X kullanıcısı olarak 3bin farkın makyaj için kesinlikle değer olduğunu düşünüyorum,imkan varsa yeni her zaman iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 (düzenlendi) Trend X 53.000 tlye veren bir arkadaş var. Fiyat konusunda ne diyorsunuz? Ekim 29, 2015 Ali Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 ilk alanlardan ise o fiyata adam almıştır lakin sıfır fiyatları ortada karar sizin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Trend X 53.000 tlye veren bir arkadaş var. Fiyat konusunda ne diyorsunuz? Değerlendirin derim ben. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2015 Tartışmasız makyajlı kasa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Yine başka bir açıdan 3 bin daha verip 3 kasa style dizel çok daha donanımlı alınabilir, ( kafa karıştırma Mod on ) :):): 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 (düzenlendi) bendeki makyajlı 2015 şubat ayında 50000 tl ye aldım. ancak ekim ayındayız ve sıfırı 62000 tl civarı. istediği fiyat bence makul. şahsen bende satacak olsam 53000-54000 altına vermem. araçtan para kazanma devri bitti,ancak sıfır fiyatı artmışken aracı düşük fiyattan kimse vermez. Ekim 30, 2015 Serkan erden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Arkadaşlar hepinize tşk ederim. 55.000 tlye sıfır aldım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Kardeş hangi focus alırsan al ona bir şey diyemem ama 53000 tl ye makyajlı focus biraz bana ucuz geldi.Km si kaçta mutlaka o arabada birşey vardır.sıfır fiyatı ortada .2 binlira fazla ver başın ağrımasın . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Düz mantık; Yeni yenidir güncel olmak güzeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap