Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Arkadaşlar hepinize tşk ederim. 55.000 tlye sıfır aldım Kardeş 55 000 tl ye sıfır ne aldın bizi bilgilendirsene.Yeni alacaklarda gidip kazıklanmasınlar .Maşallah sen herşeyin ucuzunu buluyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Trend x 1.6 benzinli istediğimi belirtmiştim. Dogal olarakta o modeli aldim. Izmir cetastan aldim. Ellerinde 2 tane daha var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Trend x 1.6 benzinli istediğimi belirtmiştim. Dogal olarakta o modeli aldim. Izmir cetastan aldim. Ellerinde 2 tane daha var Çok hesaplı almıssınız bende arabamı satıyorum 2014 model 3000 km 54000 .54500 veriyorlar ozaman ben hemen satayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap