Enes Bozat Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-isik-paket-deri-52000-km-sahibinden-240190855/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=true Şu aracı alsak sonradan satarken sıkıntı yaşar mıyız acaba ? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Ömürlük binicekseniz alın diğer türlü yarın birgün iyi bi değer kaybı yaşarsınız satmasıda ayrı dert çünkü kayıt 3.5 bin ₺ değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Ben almazdim.. Fiyat cok da uygun degil. Bu kasa da artik demode gorunuyor.. Bana cazip gelmedi acik soyleyeyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-isik-paket-deri-52000-km-sahibinden-240190855/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=true Şu aracı alsak sonradan satarken sıkıntı yaşar mıyız acaba ? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.. Şahsi fikrim alttan ağır hasarlı araç almaktansa 2-3 parça değişenli boyalı aracı almayı tercih ederim, aracın alt kısmından ağır darbe alması çok büyük sıkıntılar çıkarır (çıkartmış) rakama bakılırsa çok sağlam darbe almış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Alma alınır ama sizin tedirgin olmanız almamanız için yeterli sebeptir, unutun gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Ben olsam almazdım ama fotolar gayet iyi :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Detaylı fatura ve yapılanları görmek lazım ama yine de rakam çok yüksek, satarken sıkıntı yaratır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Araç fazla pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Aygün Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Bence de fiyat uygun değil. Bu kadar çıktıktan sonra 85 bine temiz araç bulunur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap