Mert Yılmaz Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2015 Merhaba, 2008 Hb focus aracımızda yağmurlardan sonra bagajda su birikmesi sorunu başladı. Park sensörü gereksiz yere ötmeye başlıyor bazen. Çoğu zaman doğru çalışıyor. Sol arka tarafın resmini ekledim. Resim görünen yer tamamen su doluydu, park sensörüne elektrik buradan gidiyor sanırım. Fitillerde herhangi bir kesik, kopma vs şey görünmüyor. Sizce neden kaynaklanabilir, önerileriniz nelerdir? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2015 Ben daha önce baya bir süre serviste çalışmış şuan kendi tamirhanesi olan bir ustaya bu hafta içinde uğrayıp sordum. Kronik birşeyden bahsetmedi. Fitil yada stop olabilir dedi ama uğraşmaya vakit yoktu. Bakıcam her ihtimale h.sonu fırsat olursa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Ustaya gösterdim. Arka tampon kapağını açtı. Kanallarda herhangi bir tıkanma görünmüyor dedi. Tamponu sök taka gerek yok dedi. Arka stopları söktü onlarda da bir olumsuzluk yok dedi. Arka cam silikonu da sağlam dedi herhangi bir şey görünmüyor dedi. Bagaja bir şey dökülmüş olmasın diyor. Su bidonu vs yok. Bir dahaki yağmurda bakalım ne olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yağmurlu zamanda arabaya gittim ve döşemeyi sökünce bagajın sol tarafındaki havalandırma kanalından su sızdığını gördüm. Kronikmidir bilemem ama bendeki problemin havalandırma kanalı olduğunu anlamış olduk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yağmurlu zamanda arabaya gittim ve döşemeyi sökünce bagajın sol tarafındaki havalandırma kanalından su sızdığını gördüm. Kronikmidir bilemem ama bendeki problemin havalandırma kanalı olduğunu anlamış olduk. Tam olarak neresi ıslaktı fotoğrafta gösterebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Tuncay Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2016 Evet foto olursa çok iyi olur benimde aynı sorun var stopların geçtiği yerleri silikonla kaplayıp taktım ama gene aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Yılmaz
Merhaba,
2008 Hb focus aracımızda yağmurlardan sonra bagajda su birikmesi sorunu başladı.
Park sensörü gereksiz yere ötmeye başlıyor bazen. Çoğu zaman doğru çalışıyor.
Sol arka tarafın resmini ekledim. Resim görünen yer tamamen su doluydu, park sensörüne elektrik buradan gidiyor sanırım.
Fitillerde herhangi bir kesik, kopma vs şey görünmüyor.
Sizce neden kaynaklanabilir, önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap