Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Abi bende de var kapak ama bagajda geziyor.17 de bile çok dar alan kaldı takmadım o yüzden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 bende kırmızı yaptım ama jantları sökmedim. düz bir zeminde 6 tl boya 2,5 tl fırça maliyeti ile aracı ileri geri kaydırarak 1 saatte yaptım. ufak tefek janta fırça değdi ama tiner ile çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Ben de şundan alsam mı diyordum. Diğerlerinde 16-20 inch diyor ama bunda 17 inche kadar diyor. Küçük jantlar içöin gibi değerlendirmiştim. http://www.hepsiburada.com/brembo-kirmzi-kaliper-kapak-seti-2630202-p-OTMBRKBR2630202 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Abi aynısının sarısı var bende.Hediye bile edim dedim kimse istemedi iyi mi? :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 1 dakika önce, H. Cenk said: Ben de şundan alsam mı diyordum. Diğerlerinde 16-20 inch diyor ama bunda 17 inche kadar diyor. Küçük jantlar içöin gibi değerlendirmiştim. http://www.hepsiburada.com/brembo-kirmzi-kaliper-kapak-seti-2630202-p-OTMBRKBR2630202 17" janta bile olmuyor (denedim) daha doğrusu çok sıkışık duruyor her an janta sürtmeye hazır gibi, 18" ve üzeri olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 benim dun boyama islemi bitti birazdan resimleri atarim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Yakup gelmeden Konuyu da bağlayayım @Doğan Kurban kaliper kapağı da mı aldın abi yoksa? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Sarı aldı da beğenmedik takmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 İsteyene gönderebilirim arkadaşlar sarı brembo kaliper kapaklarını.Tabi buradaki yorumları okuyup hala ossun gönder diyorsanız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Beyler bugün baktım benim diskin üstü ile jant içi arasında epey açıklık var . Başparmağım rahat giriyor. Resim de çektim ama işyeri wifi ı kapadı odamda da 3G çekmiyor foruma ekleyemiyorum. Alsam mı ben bundan.. Girer diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Beyler bugün baktım benim diskin üstü ile jant içi arasında epey açıklık var . Başparmağım rahat giriyor. Resim de çektim ama işyeri wifi ı kapadı odamda da 3G çekmiyor foruma ekleyemiyorum. Alsam mı ben bundan.. Girer diye düşünüyorum. Abi kapak isi cok saglikli degil. Gene sen bilirsin ama bence boya veya boyat. Ben kendim boyadim. Benim arabam konusunda anlatimlarim mevcut. Sana ornek olmasi acisindan; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 3 saat önce, H. Cenk said: Beyler bugün baktım benim diskin üstü ile jant içi arasında epey açıklık var . Başparmağım rahat giriyor. Resim de çektim ama işyeri wifi ı kapadı odamda da 3G çekmiyor foruma ekleyemiyorum. Alsam mı ben bundan.. Girer diye düşünüyorum. Kaan abiyle konustuk simdi. Kapak iyidir, mavi brembo kapak alicam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Sarı kapakları İstanbula gönderim mi. İsteyen varmı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Sen aksama benim hediye olan ledleri getirmeyi unutma abeyy Sarı kapakları İstanbula gönderim mi. İsteyen varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Led? Hediye [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap