Serkan Uyanık Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2015 Slm 2015 titanium donanim 1.5 tdci ps arabamin arka karartmali camlarinin uv filtrelimi degilmi oldugunu nasil ögrenebiliriz Ön iki cama film cektirtcem filtreli arkalarada cektirtmek gerekirmi? Birde bu aracin çok detayli bilgilerine nasil ulasabiliriz ford bayii bile filtre olup olmadigini bilmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 https://www.etis.ford.com/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Tesekkurler Ama ordada yok camla ilgili bilgi Karartmali camlarim acaba uv filtrelimi arkalara filtreli film cektirsem mantikli olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ka. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım. Yalnız arkalara en açık ton uygulandı. Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim. Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 On 01.11.2015 22:34:17, İlker Ka. said: Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım. Yalnız arkalara en açık ton uygulandı. Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim. Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz. Film uygulamasından sonra araç içinde aşırı sıcaklık oluyor mu? Ön konsol direksiyon falan tutulmayacak kıvamda oluyor mu? Bu problemleri kesiyor ise bende yaptırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker Ka. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Koyu renk camlar ısıyı daha iyi kesiyormuş. Benim aracın içi siyah olmasına rağmen ben hem güneşte sürüşte, hem de güneş altı park sonrası önceki haline göre belirgin bir rahatlama farkettim. Yine de ön cama yansıtıcı güneşlik yerleştirmeli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Ön camada mı film çektirdiniz? Eğer yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir durum var (emniyet ve güvenlik) bence hemen söktrün öndekini. Nedeni ise kötü bir durumda -Allah korusun- ön camın özelliği patlayarak dışarı doğru yayılmasıdır. Filmde bu olmaz ve nahoş durumlar oluşabilir. Not: Belki yanlış hatırlıyor olabilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serkan Uyanık
Slm
2015 titanium donanim 1.5 tdci ps arabamin arka karartmali camlarinin uv filtrelimi degilmi oldugunu nasil ögrenebiliriz
Ön iki cama film cektirtcem filtreli arkalarada cektirtmek gerekirmi?
Birde bu aracin çok detayli bilgilerine nasil ulasabiliriz ford bayii bile filtre olup olmadigini bilmiyor
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap