Anıl Değirmenci Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2015 bu hafta sonu 2012 model benzinli 1.6 focus aracıma st body kit uygulucam ama bu body kit jantsız ve orjinal St egzossuz güzel bi görünümde olmucak. ilk sorum o ST egzosu nerden temin edebilirim ve St jant takmak istemiyorum ama üzerinde orjinal dursun istiyorum. Jant önerileriniz resimli paylaşırsanız sevinirim. ST dönüşümünü de hafta sonu paylaşıcam burdan. İyi forumlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 @ER-OL Otomotiv forum sponsorudur orayı arayıp sorabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 İletinizi farklı yerlerden kopyalamadan yazarsanız veya format temizleme yaparsanız bu ve benzeri sorun yaşamazsınız. İlk iletiyi bu sefere mahsus düzenleyerek, diğer mesajları sildim. Şimdi devam edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Serdar yaman said: Abicim bir resim ve sadece St dönüşümle ne anlamamız gerekiyor onu soruyoruz açıklama yazmamışsın? telefondan giriyosanız görünmedi bence oyüzden. bu yazıyodu; bu hafta sonu 2012 model benzinli 1.6 focus aracıma st body kit uygulucam ama bu body kit jantsız ve orjinal St egzossuz güzel bi görünümde olmucak. ilk sorum o ST egzosu nerden temin edebilirim ve St jant takmak istemiyorum ama üzerinde orjinal dursun istiyorum. Jant önerileriniz resimli paylaşırsanız sevinirim. ST dönüşümünü de hafta sonu paylaşıcam burdan. İyi forumlar.. Şimdi oldu işte St egzoz Türkiye'de yok ancak ona benzer yapılmış egzozu ucu yada resimdeki gibi çift egzoz çıkışı yapman gerekiyor ben lansman Jantından yana tercihimi kullandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Değirmenci Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Serdar yaman said: Şimdi oldu işte St egzoz Türkiye'de yok ancak ona benzer yapılmış egzozu ucu yada resimdeki gibi çift egzoz çıkışı yapman gerekiyor ben lansman Jantından yana tercihimi kullandım jantınız çok hoşmuş bende ankaradayım nerden temin edebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Anıl Değirmenci said: Bir saat önce, Serdar yaman said: Bir saat önce, Serdar yaman said: Şimdi oldu işte St egzoz Türkiye'de yok ancak ona benzer yapılmış egzozu ucu yada resimdeki gibi çift egzoz çıkışı yapman gerekiyor ben lansman Jantından yana tercihimi kullandım jantınız çok hoşmuş bende ankaradayım nerden temin edebilirim? Plaka Ankara ama ben Ankara'da değilim servisten temin edebilirsiniz ben öyle yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Birşey mi kaçırdım acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Değirmenci Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Birşey mi kaçırdım acaba? yanlış yere yazmışım konuyu da görünmemiş yazdıklarım :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 7 dakika önce, Anıl Değirmenci said: yanlış yere yazmışım konuyu da görünmemiş yazdıklarım :) Ankara da bu dönüşümü yapan çok f3 sahibi var.Birgün gel fikir edinirsin. Serdar ın arabası açıkcası çok güzel bir örnek.Ben ondan daha güzel st dönüşümü geçirmiş f3 açıkcası görmedim.Rengi bozuk sadece ama olsun idare edecez artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Anıl Değirmenci said: Bir saat önce, Serdar yaman said: Bir saat önce, Serdar yaman said: Şimdi oldu işte St egzoz Türkiye'de yok ancak ona benzer yapılmış egzozu ucu yada resimdeki gibi çift egzoz çıkışı yapman gerekiyor ben lansman Jantından yana tercihimi kullandım jantınız çok hoşmuş bende ankaradayım nerden temin edebilirim? Plaka Ankara ama ben Ankara'da değilim servisten temin edebilirsiniz ben öyle yaptım Bende senden temin etcem jantlari serdar hazir ol Hediye ettircem kendime onlari ST eksoza gelince bende daha 1 hafta oldu aracima st bodykit ve eksoz taktirdim. Eksoz ucu şaşmazda bi eksozcuda mevcut. Ismini vermek problem olmazsa sana burdan dukkanin ismini verebilirim. Sen bodykiti taktir aracina eksoz isi en basiti. Ayrica ankarada elden satan arkadaslarda mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Değirmenci Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Ankara da bu dönüşümü yapan çok f3 sahibi var.Birgün gel fikir edinirsin. Serdar ın arabası açıkcası çok güzel bir örnek.Ben ondan daha güzel st dönüşümü geçirmiş f3 açıkcası görmedim.Rengi bozuk sadece ama olsun idare edecez artık. nasıl iletişime geçerim bu f3st sahibi ile bu hafta body kit önümüzdeki günlerde de kalanı halledicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Hadi ordan [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Değirmenci Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Bir saat önce, Yahya Akman said: Bende senden temin etcem jantlari serdar hazir ol Hediye ettircem kendime onlari ST eksoza gelince bende daha 1 hafta oldu aracima st bodykit ve eksoz taktirdim. Eksoz ucu şaşmazda bi eksozcuda mevcut. Ismini vermek problem olmazsa sana burdan dukkanin ismini verebilirim. Sen bodykiti taktir aracina eksoz isi en basiti. Ayrica ankarada elden satan arkadaslarda mevcut. bi yer aklıma geldi K ile başlıyosa aynı yerdir bence :p Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Şimdi, Anıl Değirmenci said: nasıl iletişime geçerim bu f3st sahibi ile bu hafta body kit önümüzdeki günlerde de kalanı halledicem Süre kısaymış.Bak orj jant kullanmanı tavsiye ederim.Replika jantlar hem ağır hem de güvenlik açısından tehlikeli.Bu konuda iyi araştırm yapman lazım.Ankara ekibi olarak buluşuyoruz sıkca.Ama bu yakınlarda buluşurmuyuz bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2015 (düzenlendi) 3 dakika önce, Yahya Akman said: Bende senden temin etcem jantlari serdar hazir ol Hediye ettircem kendime onlari ST eksoza gelince bende daha 1 hafta oldu aracima st bodykit ve eksoz taktirdim. Eksoz ucu şaşmazda bi eksozcuda mevcut. Ismini vermek problem olmazsa sana burdan dukkanin ismini verebilirim. Sen bodykiti taktir aracina eksoz isi en basiti. Ayrica ankarada elden satan arkadaslarda mevcut. Sen o jantlar icin su kosedeki makinadan bir sira al, en arkaya gec bakalim bekleme yapmaaaaa Kasım 3, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap