Fevzi Koçak Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2015 Arkadaşlar Merhaba Ford Focus 1.6 Tdci 2008 Ghia Aracım Var Aracımın Debriyaj Seti Değişicek Debriyaj Seti Değişirken Volanda Değişmelimi Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Sergen Kesgin Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Şanzıman söküldükden sonra volan yüzeyi incelenmeli ona göre karar verilmeli genelde torna yapıyorlar fakat tornayı ben önermiyorum eğer volan yüzeyinde bozulmalar varsa torna işine hiç girmeyin en sağlıklısı volanınızı değişmeniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alp Kaya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2015 acaba aracınızın km'si kaç. iyi bir kullanımda volantınız 200,000 km görür. bu km'ye yaklaştıysanız volantınızı değiştirin. aracınızı stop ederken takırtı şeklinde değişik bir ses duyuyorsanız ayrıca araç rölantide çalışırken özellikle araç soğukken farklı bir ses varsa ve debriyaja basılınca kesiliyorsa volantın ömrü bitiyor demektir. benim aracım 176000 de baskı balata volant değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fevzi Koçak
Arkadaşlar Merhaba Ford Focus 1.6 Tdci 2008 Ghia Aracım Var Aracımın Debriyaj Seti Değişicek Debriyaj Seti Değişirken Volanda Değişmelimi Teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap