Bekir B. Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2015 Halihazırda diz üstü bilgisayar da bulunan netcad den istediğim randımanı alamadığım için buradan bir sorayım dedim, bu konuda bilgi sahibi olan bir adım öne çıkarsa çok makbule geçecek, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Netcad'i iyi kullanabileceğin bilgisayar mı arıyorsun abicim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Yakup, bilgisayar a yeniden Netcad kurdurmak için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Ben sorunu çok anlayamadım abi Netcad 6 Win 8'de sorunsuz çalışıyordu. Sen 5.1 mi kullanıyorsun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Ben sorunu çok anlayamadım abi Netcad 6 Win 8'de sorunsuz çalışıyordu. Sen 5.1 mi kullanıyorsun? Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Yani uyumlu olsunda 5.1 bile olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Benim kullandığım dönemde Win 8 daha yoktu ama dokunmatik ile sorun yaratması ilginçmiş. Şu adreste 5.1 win 8 64 bit versiyonu var. Kurulum videosu da var. Ama senin soruna çözüm olur mu, hangi modüller yüklüdür bilemiyorum. http://www.haritaciyim.com/windows-8-1-netcad-5-1-full-64-bit/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 1 dakika önce, Bekir B. said: Aslında eksik yazdım sanırım, diz üstü dokunmatik ekran ve yüklemek istediğinde 8 üzerinde değişiklik yapmak gerekiyormuş ve bu durumda bizim dokunmatik ekran uçuyor, uyumlu dan kasıt 8 üzerinde değişime gitmeden direk yükleyebilecek bir çözüm arıyorum.. Hangi versiyonu kullanacaksın peki? Semih şimdi bunu deniyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 3 saat önce, Bekir B. said: Semih şimdi bunu deniyorum Umarım olur abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap