Misafir Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2015 (düzenlendi) Arkadaslar aracımda BM51-1402-CA kod numaralı bir parça düşmüş ancak nereye ait bilmiyorum. Nasıl bulabilirim parça resmini ekliyorum Kasım 9, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Plaka bağlantı parçasıymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 32 dakika önce, Yakup Çağatay said: Plaka bağlantı parçasıymış. Plaka da böyle bir bağlantı şekli olduğunu görmedim. Ford E cat kullanan varsa Görseli ile paylaşması mümkün mü acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
2 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 (düzenlendi) 1424B = Bracket - Spare Wheel Mounting (stepne montaj parçası) diyor.. 1424A bunun içinden geçiyor sanırım. Türkçesi plaka demişler ama, parçanın kendisi plaka olduğu için olmalı.. Kasım 9, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 5 dakika önce, Murat Kavuk said: 1424B = Bracket - Spare Wheel Mounting (stepne montaj parçası) diyor.. 1424A bunun içinden geçiyor sanırım. Türkçesi plaka demişler ama, parçanın kendisi plaka olduğu için olmalı.. Teşekkür ederim aradığım buydu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Misafir
Arkadaslar aracımda BM51-1402-CA kod numaralı bir parça düşmüş ancak nereye ait bilmiyorum. Nasıl bulabilirim parça resmini ekliyorum
Misafir tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap