Şeref Değer Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2015 Gülek boğazı gülek kalesinden görünüm. 16 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Gülek boğazı gülek kalesinden görünüm. Manzara dehset verici cesaretiniz tartisilmaz masallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 (düzenlendi) Bunun hemen yanında bir istasyon / yansıtıcı binası var. Oraya gidip bu manzara eşliğinde piknik yapmıştık. Aşağıdaki yoldan her geçişimde yukarıya bakar, anıları yadederim. Gerçekten muhteşem bir manzaradır Fotoğrafta az bir kısmı alınabiliyor ama, o aşağıdaki yolun vadinin arasında kilometrelerce yılan gibi kıvrıla kıvrıla uzadığını düşünün... Gözünüzle görmek çok daha güzeldir tabi Kasım 12, 2015 Volkan G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 resme bakarken içim çekildi vallahi ... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Meşhur yer, oraya her çıkan orada kesin bir poz verir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Vay be ben burayı shop sanıyodum Cesaret işi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Ne deyim bilemedim :) manzara güzel Kaya üstü risk:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Ben hayatta oraya çıkıp oturamam. O kayanın yarım gibi görünen yeri kopup gidecekmiş gibi duruyor. + Ben o kayayı yurt dışında zannetmişimdir hep. Arada görüyorduk. Cesaret taklit edilemez diye paylaşımlar oluyordu. Cesaretiniz için tebrik ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Adrenalin iyidir orda olmak vardı [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap