Kadir Var Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2015 Merhabalar 2001 model focus gia 77bin km arac buldum kazasiz simli yesil 26 bin lira istiyor fiyati cok geldi bana o paraya ust model makyajli focus bulunur gibi sizce aramaya devam edeyimmi yoksa bu temizlikteki arabayi alayim mi tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Açıkcası görünen temizliktense yürüyen ve motor temizliği daha önemli.14 yaşında araba ne kadar temiz olursa olsun.o paralara daha genç araçlar bulabilirsiniz.Açıkcası km pek inandırıcı gelmedi bana.Ama son karar sizin.Aracı almaya kesin kararlı iseniz iyice geçmişini araştırın derim.Aracın muayenelere girdiği km leri öğrenin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Var Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Satmasin diye kapora verip bir kac gun sonra motorcuya gosterip alirim diyodum.msj ile baktigimda son 6 yil dogru gorunuyor kazasida yok ama o paraya kac model bulunabilir hangilerine bakayim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap