Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba, merak ettiğim birşey var ben denedim olmadı. Araç çalışırken kısa bir süreliğine araçtan inersin, ekmek almak için mesela. Anahtarda üzerinde olur. anahtarla aracın kapılarını kilitlemek istedim ama kilitlemedi. Yani araç çalıştığında dışarıdan anahtar ile kilitlenmiyor. Tüm focuslar bu şekilde midir acaba? Kilitlenmesi iyi olurdu.
Yeri burası olmayabilir özür dilerim.
Bugün aracı bir tanıdığıma verdim. Anahtar cebimdeydi ve aracı verirken çalışıyordu. 100 km mesafeli bir yolculuğa çıkacaktı. yaklaşık 40 dakika sonra ben anahtarı cebimde farkettim. hemen aradım ne var ne yok diye sonra arabanın anahtarı bende araçtan indiğinde kapıları kilitleyemeyeceksin ve aracı durdurduğun için geri gelemeyeceksin dedim. Şaşırdı gülüştük.
Anahtarı şehirlerarası bir otobüs ile gönderdim az önce.
Soru
Mehmet oktay
Merhaba, merak ettiğim birşey var ben denedim olmadı. Araç çalışırken kısa bir süreliğine araçtan inersin, ekmek almak için mesela. Anahtarda üzerinde olur. anahtarla aracın kapılarını kilitlemek istedim ama kilitlemedi. Yani araç çalıştığında dışarıdan anahtar ile kilitlenmiyor. Tüm focuslar bu şekilde midir acaba? Kilitlenmesi iyi olurdu.
Yeri burası olmayabilir özür dilerim.
Bugün aracı bir tanıdığıma verdim. Anahtar cebimdeydi ve aracı verirken çalışıyordu. 100 km mesafeli bir yolculuğa çıkacaktı. yaklaşık 40 dakika sonra ben anahtarı cebimde farkettim. hemen aradım ne var ne yok diye sonra arabanın anahtarı bende araçtan indiğinde kapıları kilitleyemeyeceksin ve aracı durdurduğun için geri gelemeyeceksin dedim. Şaşırdı gülüştük.
Anahtarı şehirlerarası bir otobüs ile gönderdim az önce.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
6
5
5
Popular Days
Ksm 12
36
Ksm 13
11
Ksm 14
2
Ksm 16
2
Top Posters For This Question
Doğan Kurban 13 posts
Kaan Yagizer 6 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Mert Yürüyen 5 posts
Popular Days
Ksm 12 2015
36 posts
Ksm 13 2015
11 posts
Ksm 14 2015
2 posts
Ksm 16 2015
2 posts
Popular Posts
Mert Yürüyen
bencede kapanmalı... belirli bir süre beklemeli -1 dk mesela- sonra kapatmalı kendisini... ufak bir hikaye bununla ilgili Benim kayınbiraderde BMW 2012 model urban line güzel bir 1.16
Kaan Yagizer
hemen sağa çekip çocuğu eŞŞek sudan gelene kadar dövüyoruz.
Kaan Yagizer
Daraldım, gidip diğerlerinde durum ne diye baktım. S ve E Class'ı biliyorum, onları pas geçtim ... BMW motoru kapatıyor mu diye baktım. ...ahanda video'su.
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap