Olcay Sert Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2015 iki yıl önce e-fatura çıktığında dedim muhasebeciye "abi geçelim zaman kazanalım" oda tutturdu "gerek yok çok uğraşırsın" diye rafa kaldırmıştık. biz o zaman yaptırmadık şimdide gelmiş "acele e-faturaya geçmemiz lazım son gün 1ocak" şu anda kışa giriyoruz bizim sezondur kendileri ve felaket yoğunum işin gıcığı herhangi bi muhasebe programı kullanmıyoruz (logo, mikro vb...) kendi yazılımımız var. muhasebede defter tutuyor daha önce geçmiş var mıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Neyi merak ediyorsunuz tam olarak, bizim kuzen mali müşavir ve yeminli. Ona sorayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 kısa zamanda (1ocağa kadar) nasıl entegre edilecek? normalde logo vs program kullansaydım iş kolaydı sadece bi uygulama alıp kurmak yeterliydi amma velakin şimdi yazılım kendimize has olduğundan sıkıntı var muhasebecide illa logo alın diye tutturdu. bizde almadan nasıl halledebiliriz diye bakıyorum ya bu tip evrak işlerini son güne bıraktırmıyorlar mı :/ genel olarak entegrasyon dökümanları var ama okudukça kafam karıştı nerden başlıyacağımı bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 31 dakika önce, Olcay Sert said: kısa zamanda (1ocağa kadar) nasıl entegre edilecek? normalde logo vs program kullansaydım iş kolaydı sadece bi uygulama alıp kurmak yeterliydi amma velakin şimdi yazılım kendimize has olduğundan sıkıntı var muhasebecide illa logo alın diye tutturdu. bizde almadan nasıl halledebiliriz diye bakıyorum ya bu tip evrak işlerini son güne bıraktırmıyorlar mı :/ genel olarak entegrasyon dökümanları var ama okudukça kafam karıştı nerden başlıyacağımı bulamadım hocam bu iş böyle soru sormakla bitmez ben size söyleyeyim ciddi bir çalışma gerektiriyor bu süreç... Siz E-Fatura kapsamına girer misiniz onu bilemiyorum tabi ama size tavsiyem öncelikle Gelir İdaresi Başkanlığı'nın e-fatura portalını bir kurcalamanız. Burada size mali müşavir yada yeminli mali müşavirden ziyade teknolojik altyapı sağlayan "entegratör" firmalar yardımcı olacaktır. allah kurtarsın diyorum... ağzına kürekle vurun o mali muhasebecinizin http://www.efatura.gov.tr/anasayfa.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 @Olcay Sert söyledikleri %80 doğrudur dedi, telefonunu vereyim dedim, bugün değilde yarın konuşalım dedi. Yarın size telefonu iletirim bir de ilk ağızdan bilgileri alırsınız. Programın standart olmaması sıkıntı şuan için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 çok sağol @Yakup Çağatay bende sabahtan beri bu işle uğraşıyorum nasıl yapsamda çıksam diye. an itibariyle özel entegratör işi baya kolaylaştıracak benim için gibi. @Mert Yürüyen e-fatura e-arşiv e-defter hepsi mecburiymiş ciroya göre özel entegratör firmalardan bi kaçıyla konuştum onlarda da muallakta kalacak cevaplar aldım. yarın biri gelecek bakalım neler diyecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2015 süreç hakkında bilgilendireyim @Yakup Çağatay @Mert Yürüyen mali mühür başvurusu yaptık. 15-20 gün sonra gelecekmiş gelince özel entegratör ile e-fatura başvurusu olcakmış şimdilik beklemedeyim. 3 firma ile görüştüm medyasoft, ayasofyazılım ve türkkep medyasoft bi teklif geçti dudağım uçukladı türkkep ile entegrasyon ve fiyat verme işi devam ediyor ayasofyazilim fiyat verdi entegrasyona başlıyamadık 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap