Misafir Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2015 Merhaba arkadaşlar Şanzıman, hidrolik yağ değiştirme periyodu var mıdır acaba. Ve bunların değişimi nasıl yapılmaktadır . Aracım için uygun şanzıman ve hidrolik yağı tercihi ne olmalıdır . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Ford'un söylediği şunlar 30 bin km / 2 yıl: Otomatik şanzıman yağ seviyesi kontrolü ve tamamlanması (bazı vites kutuları) 45 bin km / 3 yıl: Otomatik şanzıman yağ değişimi (bazı vites kutuları) Manuel için bir yaptırım yok. Yorum sizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Değişimi nasıl acaba merak ettiğim bu bu yağın konulduğu kısım neresi ve kaç lt yag alıyor bu yağın önerilen özellikleri nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 14 saat önce, Özer Aksu said: Değişimi nasıl acaba merak ettiğim bu bu yağın konulduğu kısım neresi ve kaç lt yag alıyor bu yağın önerilen özellikleri nedir acaba şanzımanda bir tıpa var onu açıp boşaltımını sağlıyorlar boşalttıktan sonra aynı yerden yağ dolumu yapılıyor.Kaç litre kapasitesi olduğunu bilmiyorum fakat dolumu tamamladıktan sonra az bişey sızması lazım sonra tıpayı takıyorlar yerine ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Manuel şanzımanın yağ değişimi ile ilgili tavsiyesi olan var mı? Genelde değişim kısa sürede gerekmez dense de değişimin olumlu katkısı olur mu acaba? Arabama bakımla ilgili para harcamak hoşuma gidiyor, bi ferahlama geliyor bana da :) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 baskı balata değişirken değişiyor fakat 60bin yada 90 bin aralığında oda aradan çıkartılabilir :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 On Wednesday, November 18, 2015 at 17:01, Fatih Mehmet USLU said: Manuel şanzımanın yağ değişimi ile ilgili tavsiyesi olan var mı? Genelde değişim kısa sürede gerekmez dense de değişimin olumlu katkısı olur mu acaba? Bu soru hep bende ? İşareti olarak kaldı. Aracım manuel şanzıman yağı değişimin olumlu katkısı varmıdır (vites geçişinde yumuşama, baskı balatada hissiyat gibi).. Eksilmesi durumunda nelerle karşılaşırız. Araç uyarı veriyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Kullanma kılavuzunu biraz inceledim fakat dişe dokunur bir bilgi bulamadım. Otomatik vites araçların şanzıman yağı değişimindeki mevzuatı belli. Ama manuel için net bir şey söylenemiyor. Otomobildeki hiç bir sıvının ömürlük olmayacağı kesin, bu sebeple manuel vites araçlarda da şanzıman yağının belli bir zamanda değiştirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat hep afaki yorumlar okuyorum. Bu mevzu hakkında bilgisi, deneyimi, tecrübesi olan var mı acaba ? Kaç bin km / yıl'da değişimi yapmak gerekiyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Servis değiştirilmez eksikse tamamlanır deniyor . Bununla alakalı bir yaptırım yok . Baskı balata değişiminde zaten değiştiriliyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 1.0 eb manuel..kaç lt şanzıman yağı alıyor? kılavuzda yağ özelliği var birçok sıvının lt si yazıyor ama şanzıman yok. bugün periyodik bakımda sağ aks keçesi değişti.. kaç lt dedim.. 1.75 lt dedi.. uzatmalı garantiden 90 tl ödedim..fatura bedeli 390 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 1.0 eb manuel..kaç lt şanzıman yağı alıyor? kılavuzda yağ özelliği var birçok sıvının lt si yazıyor ama şanzıman yok. bugün periyodik bakımda sağ aks keçesi değişti.. kaç lt dedim.. 1.75 lt dedi.. uzatmalı garantiden 90 tl ödedim..fatura bedeli 390 tl2.3 lt abi şanzıman yağı kapasitesi (IB5 durashift şanzıman ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 15 dakika önce, Özer Aksu yazdı: 2.3 lt abi şanzıman yağı kapasitesi (IB5 durashift şanzıman ) Ecoboost ile IB6 ileri geliyor o da aynı mıydı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2017 Ecoboost ile IB6 ileri geliyor o da aynı mıydı?IB6 1.67 lt görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 (düzenlendi) 9 saat önce, Özer Aksu yazdı: IB6 1.67 lt görünüyor O zaman fazla bile koymuş. Zaten tapayı açınca çok akmadı ama kendide emin değil gibi konuştu. Fazla koyarsak yine kaçırır dedi. Sonuçta hakkı neyse o olmalı, kaçırmasın diye az konmaz. Keçeyi doğru dürüst yaparsın. Tşkler Psikolojik mi bilmem ama pamuk gibi oldu az sonra çıkacağım gece soğundan sonra belli olur Kasım 24, 2017 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 (düzenlendi) Geçenlerde servise uğramıştım o sırada bilgi almak için sordum (konuşmada geçen küsuratları hatırlayamadığımdan yaklaşık ibaresi kullanılmıştır ) +45 bin bakımın da otomatikler de bildiğiniz üzere şanzıman yağı ve filtre değişimi var, 45 bin bakımı sizde ne kadar - Yaklaşık 1500 TL +30 bin bakımı ne kadardı acaba? - Yaklaşık 800 TL + Yani kabaca bu şanzıman yağı ve filtre değişim fiyatı 700 TL gibi oluyor öyle mi? - Yaklaşık olarak evet dediğiniz gibi. Kasım 24, 2017 Aşkın K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap