Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2015 Şahsuvaroğlu, Best FM'de yer alan Cem Arslan'la Gazor'a sponsor olmuş ve o gün Bayii'den canlı yayın yapılacak. Bizi ilgilendiren kısmı ise; o gün araba alacaklara hediye var -İndirim oranı değişmeksizin - İlk bakım bedava 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Peki arabasi olanlara supriz yokmu? Anahtarlik vb. Gibi İlla arabami alalim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Araç ellerinde yoksa ön sözleşmele ile araç alımları dahil mi ? Hani meraktan yanlış anlaşılmasın, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Araç ellerinde yoksa ön sözleşmele ile araç alımları dahil mi ? Hani meraktan yanlış anlaşılmasın, [emoji4] Abi admin konuyu açıp cekildi kenara. Sorularimiza cevap aliriz inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 zaten indirimli denmezse, ford da öğretmenlerede indirim var 30 kasım a kadar.. model e göre değişiyor oranlar.. en çok indirim 2.0 modeo da 3500 tl.. babası çiftçi olan öğretmen alır 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 19 dakika önce, Mehmet Demir said: zaten indirimli denmezse, ford da öğretmenlerede indirim var 30 kasım a kadar.. model e göre değişiyor oranlar.. en çok indirim 2.0 modeo da 3500 tl.. babası çiftçi olan öğretmen alır Çiftçi değil de toprak ağası olsaydı alırdım :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Kaan abi, benim kırmızıyı 21 kasımda almışık gibi gösterebilir miyiz :D :D :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 2 saat önce, Bekir B. said: Araç ellerinde yoksa ön sözleşmele ile araç alımları dahil mi ? Hani meraktan yanlış anlaşılmasın, Dahil Bir saat önce, H. Cenk said: Kaan abi, benim kırmızıyı 21 kasımda almışık gibi gösterebilir miyiz :D :D :D Seni çok Chakal gördüm Cengom 13 saat önce, Yahya Akman said: Peki arabasi olanlara supriz yokmu? Çay, Kave, Güleryüz & orta karar geyik var ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Kaan abi, benim kırmızıyı 21 kasımda almışık gibi gösterebilir miyiz :D Cenk abi tamponu tamir edecekler sana ücretsiz [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 (düzenlendi) 4 saat önce, Fatih Mehmet USLU said: Çiftçi değil de toprak ağası olsaydı alırdım vallahi Fatih cim bende iki arkadaş var ne zaman araba alacak olsalar, babalardan para hemen geliyor. biri buğdaycı, biri zeytinci her kesin kazancı kendine tabi ki.. Allah daha çok versin.. biz o kadar şanslı değiliz sadece..maddi anlamda.. sağlık ve mutluluk daha önemli, mutluluğa etki eden faktörlerden biride para maalesef.. bununda sebebi nefis.. ister yahu Kasım 19, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 @Kaan Yagizer @Mert Yürüyen Eeee sizde katılın hadi yayına Gergedan sever misiniz Aha ürün yerleştiriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 56 dakika önce, Yakup Çağatay said: @Kaan Yagizer @Mert Yürüyen Eeee sizde katılın hadi yayına Gergedan sever misiniz Aha ürün yerleştiriyor Networking yapiyorum mudur, sektor degistiricem, otosani bulmusken hazir burada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 benim boş vaktim vardı ama gitmedim.. kuru pastaya mı gidecem..ilk bakım bedava sözü alaydık giderdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 benim boş vaktim vardı ama gitmedim.. kuru pastaya mı gidecem..ilk bakım bedava sözü alaydık giderdim [emoji3][emoji3] Hakkını kaybettin abi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap